Pet godina nakon smrti Robin Vilijams dobio kanal na Jutjubu VIDEO

Agencije
Pet godina nakon smrti Robin Vilijams dobio kanal na Jutjubu VIDEO

Robin Vilijams dobio je svoj kanal na Jutjubu koji će slaviti njegov život i sve njegove uloge.

Kanal je pokrenut nakon što je prošlog mjeseca objavljen tizer koji pokazuje najsmiješnije trenutke Robina Vilijamsa tokom njegovog stendapa na bini. Serija video-snimaka je već podeljena putem kanala, uključujući neke od Robinovih trenutaka na bini i ​​intervju s Robininim prijateljem Luisom Blekom o njegovom prijateljstvu sa zvijezdom.

''Bilo da poznajete Robina sa bine ili sa ekrana, kao komičara, vanzemaljca - budite spremni da se smijete i plačete na njegove nezaboravne i urnebesne performanse”, navodi se u opisu ovog kanala.

Takođe, Duhu iz lampe glas je pozajmio Robin Vilijams, koji je od ovog lika napravio glavnu zvijezdu “Aladina” (1992).

Vijesti o pokretanju njegovog kanala stižu nakon što je Robinova ćerka Zelda (30) podijelila staru fotografiju sa svojim slavnim ocem. Otkrila je da će prilikom prolećnog čišćenja naići na snimke kako bi prošlo vrijeme tokom koronavirusa, prenosi britanski “Metro”.

“Ako želite da uradite u njegovu čast, prijavite se kao volonter u najbližem skloništu za beskućnike ili saznajte kako da napravite prvu pomoć za beskućnike. Poklonite paket hitne pomoći u njegovo ime. To bi ga obradovalo'', rekla je Robinova kćer Zelda Vilijams i dodala da su i donacije raznim dobrotvornim fondovima korak u pravom smjeru, no da je najvažnije širiti smijeh i 'kreativno psovati'.

Holivudski glumac izvršio je samoubistvo u avgustu 2014. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana