Осам типова жена од којих мушкарци беже као ђаво од крста: Једна особина посебно је одбојна

Г.С.
Осам типова жена од којих мушкарци беже као ђаво од крста: Једна особина посебно је одбојна

Драге жене, провјерите да ли спадате у неки од ових типова па да је можда заправо то узрок ваших љубавних неуспјеха.

Можемо бескрајно дуго причати о законима привлачности између мушкарца и жена. Физиолози заљубљивање и хемију објашњавају као хормонски шок али понекад никаква "хемија" не помаже лепој и успјешној дами да пронађе животног партнера. Намеће се питање "због чега је то тако?"

Психолози нуде своје објашњење да постоје типови жена које просто плаше мушкарце. Постоје неке ствари које мушки пол може и спреман је да трпи али неке ствари их тјерају. Према њиховом мишљењу постоје категорије жена које једноставно треба заобићи.

ОВИ ТИПОВИ ЖЕНА ПЛАШЕ МУШКАРЦЕ:

1. Превише мистериозне жене

Ох, ова чувена фраза да „свака жена треба да буде помало и мистериозна!" Наравно, у одређеној мјери јесте тачно али не јављање на телефон или отказивање састанка у посљедњем тренутку ипак спада у некултуру, зар не? Ни један нормалан мушкарац који поштује себе неће толерисати овакве игрице, зато ни ви као љепши пол не претјерујте са игром.

2. Себичне жене

Па, овдје заиста нема превише простора за објашњавањем. Овакве жене увијек обраћају пажњу само и искључиво на своје потребе. Њихов једини критеријум при избору слиједећег „животног партнера" је питање : „Шта, у ствари, можете да ми понудите?" Стога ће вам таква жена махнути чим нађе неког имућнијег од вас.

3. Жене са превисоким захтијевима и очекивањима

Такву жену никада нећете моћи у потпуности задовољити и усрећити. Одговорност за свој живот и све што се у њему дешава она ће увијек пребацивати искључиво на тебе, а не дај Боже да не оправдаш њене наде и очекивања, тада ће бити суза и скандала са разбијањем судова и изјавама попут „Бацила сам најљепше године мог живота на тебе!" дефинитивно ово не можете избјећи.

4. Жене које се стално жале на све

Такве жене увијек имају неки проблем: лош посао, неудобне ципеле, поломљен нокат... Мушкарци не воле вјечито несрећне и проблематичне жене, уморе се од њиховог константног кукања и оду.

5. Жене са типом понашања девалвације мушкараца

Ове жене све могу саме и знају све боље од других. Такву жену је лако препознати, јер најчешће њене фразе почињу са „ја сам" , „сама ћу поправити славину, јер изгледа да ти руке расту са погрешног мјеста", „носићу торбе из продавнице сама, нема потребе да ми помажеш", а то је посебно примјетно већ на првом састанку, када послије вечере у ресторану одмах изјави "Ја ћу платити за себе, нећу да ти дугујем нешто."

Наравно, таква жена, негдје дубоко у души, такође жели љубав и бригу, жели да се опусти и престане да вуче све на себе, али због лоших односа у прошлости, сада више не вјерује мушкарцима и не очекује никакву помоћ од њих.

Уколико се потрудите, онда се срце такве "хладне" и превише независне жене може загријати , али пре тога мушкарац мора бити спреман да прође кроз фазу сталног обезвређивања свега што ће учинити за њу, неповјерења и одбијања сваке његове помоћи. Уколико сте заиста спремни за то, само напред.

6. Жене које имају само један циљ у животу - да се удају

Такве „удаваче" није тако тешко препознати, увијек ће мушкарцу рећи само оно што жели да чује од ње. Таква жена је увијек одлично расположена, господарица свих заната, сва тако савршена и послушна. Чини се да је спремна да цио живот посвети само свом мужу. Дакле, таква жена у основи нема своје интересе и хобије, јер једноставно нема времена за то, јер је "сва у мушкарцу и његовим проблемима".

Вреди обратити пажњу на то да ли таква жена има своје мишљење о разним стварима и питањима, да ли уме да га одбрани и настави разговор. Углавном, такве жене су ријетко „стварне", све њихове емоције и осјећања су превише весела и изгледају као лажна, што паметан човјек може брзо и лако да примјети.

7. Увијек љубоморне и жељне контроле

Она жели да константно контролише све аспекте живота човкека кога већ сматра својом имовином: од тога шта му је сада најбоље да обуче, до тога са којим пријатељима треба да комуницира, а са којима не. Истовремено, биће и љубоморна на њега и на скоро сваку жену која га негдке случајно погледа или он њу.

Наравно, ни овде не може бити говора о било каквом личном простору и времену, јер сада све што треба да урадите је да идете свуда заједно. Нормалан мушкарац то никада неће дозволити и одмах ће побкећи од такве „брижне маме".

8. Емоционално нестабилне и жене склоне скандалима

Такве жене су у стању да "направе од муве медвједа". Оне се, попут енергетских вампира, хране тиме колико емоција и нерава људи око њих троше на њих. И стога, што више таквих ситуација стварају, то боље за њих. Можда изненада заплачу, али након неколико минута поново се смију, као да се ништа није догодило.

Наравно, веома је тешко бити у блиској и дугој вези са таквом особом, јер није јасно шта се од ње може очекивати у наредном тренутку. Зато добро размислите да ли сте спремни на таквеемотивне испаде", преноси stil.kurir.rs.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана