Osam tipova žena od kojih muškarci beže kao đavo od krsta: Jedna osobina posebno je odbojna

G.S.
Osam tipova žena od kojih muškarci beže kao đavo od krsta: Jedna osobina posebno je odbojna

Drage žene, provjerite da li spadate u neki od ovih tipova pa da je možda zapravo to uzrok vaših ljubavnih neuspjeha.

Možemo beskrajno dugo pričati o zakonima privlačnosti između muškarca i žena. Fiziolozi zaljubljivanje i hemiju objašnjavaju kao hormonski šok ali ponekad nikakva "hemija" ne pomaže lepoj i uspješnoj dami da pronađe životnog partnera. Nameće se pitanje "zbog čega je to tako?"

Psiholozi nude svoje objašnjenje da postoje tipovi žena koje prosto plaše muškarce. Postoje neke stvari koje muški pol može i spreman je da trpi ali neke stvari ih tjeraju. Prema njihovom mišljenju postoje kategorije žena koje jednostavno treba zaobići.

OVI TIPOVI ŽENA PLAŠE MUŠKARCE:

1. Previše misteriozne žene

Oh, ova čuvena fraza da „svaka žena treba da bude pomalo i misteriozna!" Naravno, u određenoj mjeri jeste tačno ali ne javljanje na telefon ili otkazivanje sastanka u posljednjem trenutku ipak spada u nekulturu, zar ne? Ni jedan normalan muškarac koji poštuje sebe neće tolerisati ovakve igrice, zato ni vi kao ljepši pol ne pretjerujte sa igrom.

2. Sebične žene

Pa, ovdje zaista nema previše prostora za objašnjavanjem. Ovakve žene uvijek obraćaju pažnju samo i isključivo na svoje potrebe. Njihov jedini kriterijum pri izboru slijedećeg „životnog partnera" je pitanje : „Šta, u stvari, možete da mi ponudite?" Stoga će vam takva žena mahnuti čim nađe nekog imućnijeg od vas.

3. Žene sa previsokim zahtijevima i očekivanjima

Takvu ženu nikada nećete moći u potpunosti zadovoljiti i usrećiti. Odgovornost za svoj život i sve što se u njemu dešava ona će uvijek prebacivati isključivo na tebe, a ne daj Bože da ne opravdaš njene nade i očekivanja, tada će biti suza i skandala sa razbijanjem sudova i izjavama poput „Bacila sam najljepše godine mog života na tebe!" definitivno ovo ne možete izbjeći.

4. Žene koje se stalno žale na sve

Takve žene uvijek imaju neki problem: loš posao, neudobne cipele, polomljen nokat... Muškarci ne vole vječito nesrećne i problematične žene, umore se od njihovog konstantnog kukanja i odu.

5. Žene sa tipom ponašanja devalvacije muškaraca

Ove žene sve mogu same i znaju sve bolje od drugih. Takvu ženu je lako prepoznati, jer najčešće njene fraze počinju sa „ja sam" , „sama ću popraviti slavinu, jer izgleda da ti ruke rastu sa pogrešnog mjesta", „nosiću torbe iz prodavnice sama, nema potrebe da mi pomažeš", a to je posebno primjetno već na prvom sastanku, kada poslije večere u restoranu odmah izjavi "Ja ću platiti za sebe, neću da ti dugujem nešto."

Naravno, takva žena, negdje duboko u duši, takođe želi ljubav i brigu, želi da se opusti i prestane da vuče sve na sebe, ali zbog loših odnosa u prošlosti, sada više ne vjeruje muškarcima i ne očekuje nikakvu pomoć od njih.

Ukoliko se potrudite, onda se srce takve "hladne" i previše nezavisne žene može zagrijati , ali pre toga muškarac mora biti spreman da prođe kroz fazu stalnog obezvređivanja svega što će učiniti za nju, nepovjerenja i odbijanja svake njegove pomoći. Ukoliko ste zaista spremni za to, samo napred.

6. Žene koje imaju samo jedan cilj u životu - da se udaju

Takve „udavače" nije tako teško prepoznati, uvijek će muškarcu reći samo ono što želi da čuje od nje. Takva žena je uvijek odlično raspoložena, gospodarica svih zanata, sva tako savršena i poslušna. Čini se da je spremna da cio život posveti samo svom mužu. Dakle, takva žena u osnovi nema svoje interese i hobije, jer jednostavno nema vremena za to, jer je "sva u muškarcu i njegovim problemima".

Vredi obratiti pažnju na to da li takva žena ima svoje mišljenje o raznim stvarima i pitanjima, da li ume da ga odbrani i nastavi razgovor. Uglavnom, takve žene su rijetko „stvarne", sve njihove emocije i osjećanja su previše vesela i izgledaju kao lažna, što pametan čovjek može brzo i lako da primjeti.

7. Uvijek ljubomorne i željne kontrole

Ona želi da konstantno kontroliše sve aspekte života čovkeka koga već smatra svojom imovinom: od toga šta mu je sada najbolje da obuče, do toga sa kojim prijateljima treba da komunicira, a sa kojima ne. Istovremeno, biće i ljubomorna na njega i na skoro svaku ženu koja ga negdke slučajno pogleda ili on nju.

Naravno, ni ovde ne može biti govora o bilo kakvom ličnom prostoru i vremenu, jer sada sve što treba da uradite je da idete svuda zajedno. Normalan muškarac to nikada neće dozvoliti i odmah će pobkeći od takve „brižne mame".

8. Emocionalno nestabilne i žene sklone skandalima

Takve žene su u stanju da "naprave od muve medvjeda". One se, poput energetskih vampira, hrane time koliko emocija i nerava ljudi oko njih troše na njih. I stoga, što više takvih situacija stvaraju, to bolje za njih. Možda iznenada zaplaču, ali nakon nekoliko minuta ponovo se smiju, kao da se ništa nije dogodilo.

Naravno, veoma je teško biti u bliskoj i dugoj vezi sa takvom osobom, jer nije jasno šta se od nje može očekivati u narednom trenutku. Zato dobro razmislite da li ste spremni na takveemotivne ispade", prenosi stil.kurir.rs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana