Облик носа открива кључну особину личности: Ево ко је склон превари, а коме је суђено да се обогати

ГС
Облик носа открива кључну особину личности: Ево ко је склон превари, а коме је суђено да се обогати

Да ли сте знали да облик вашег носа може да открије доста тога о вашој личности?

Бићете изненађени колико су ова тумачења тачна.

Погледајте се у огледало и одаберите облик носа који вам највише одговара и прочитајте тумачење. Ако сте комбинација два облика, прочитајте тумачења за оба.

1. Нубијски нос

Нубијски облик се одликује прије свега дужином. Мост је готово раван, а широка тачка носа усмјерена је према доле. За људе са овим обликом носа кажу да су знатижељни. Они су оптимистични, симпатични и увијек траже рјешење за сваки проблем. Неће одустати и свалити посао неком другом на леђа, чак и кад им не иде или им се то уопште не ради.

2. Грчки нос

Име му долази од скулптура грчке антике. Већина њих је добила тај нос од умјетника. Одликује га то да је узак, дуг и равног облика. Власници оваквог носа су уздржани и не воле да буду у центру пажње. Они су врло практични и одани. С њима је тешко отворено разговарати о својим осјећањима, јер мисле да такве ствари човек треба да задржи за себе. Сматра се да су повучени.

3. Кукаст нос

Многи упоређују тај облик с птичјим кљуном. Особе с оваквим носом су креативне и пожртвоване. Оне бране своја уверења и не боје се ризика да би оствариле своје циљеве. Храбре особе које кроз живот иду уздигнуте главе.

4. Избочен нос

Слично кукастом носу, закривљен је из носне кости до врха. Људи са оваквим носом сматрају се веома одлучним. Њихова личност је уско повезана с њиховим послом и добри су организатори. Ако им се не деси некаква посебна зла срећа, скоро је сигурно да ће стећи богатство.

5. Прћаст нос

Врло кратак и изгледа нежно. То је најпопуларнији облик, јер није тако уочљив. Власници оваквог носа су врло често спонтани у својим одлукама које често иритирају друге људе. Они су јаке воље и радо одлазе на посао, јер воле да раде.

6. Раван нос

Овај облик носа је најчешћи у Азији. Мало је равнији него већина других облика. Његове ноздрве су широке. Особе са равним носом имају јак карактер. Они су врло темпераментни и страствени. Ако се играте са њиховим стрпљењем, постану бијесни.

7. Конкавни нос

Има мали лук на носној кости. То није нарочито упадљиво, јер цијели облик изгледа помало крхко. Људи чији нос има овај облик често су великодушни и увијек спремни да помогну другима који имају проблеме. Због своје разумне стране, ове особе је лако повредити.

8. Накривљен нос

Чак и ако такав назив није нарочито ласкав, овај облик носа означава љубавни карактер. Мост носа се истиче, док је врх врло заобљен. Особе с оваквим носом умију да слушају, што их чини одличним пријатељима или партнерима. А људи који имају овакав нос, а притом иде мало у лијеву или десну страну, воле да шврљају и велики су швалери.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана