Обдукција унука Елвиса Прислија открила у каквом је стању био: "Гушим се од бола сваки дан"

Б92
Foto: Getty Images

Лиса Мари Присли (52), ћерка краља рока Елвиса Прислија, објавила је дирљиво сjећање на покојног сина, који би 28. октобра прославио 28. рођендан.

Бенџамин Кио убио се у јулу ове године.

"Мој диван анђео. Обожавам тло по којем си ходао, на Земљи и сад у рају. Моје срце и душа су отишли с тобом", написала је и додала да се гуши од неописивог бола и да је сваки тренутак у дану бесмислен без њеног вољеног детета.

"Никад више нећу бити као прије. Молим те, љубави, чекај ме и држи ме за руку док сам овде да би штитила и чувала твоје млађе сестре и да будем ту за Рајлија. Знам да би тако желео. Срећан ти рођендан, слатки мој дјечаче. Био си предобар за овај свет."

Прошле недјеље обдукција је потврдила да је Кио у крви имао кокаин и алкохол кад се упуцао. Трагедија се десила у његовој кући у Калифорнији, након што се посвађао с дјевојком Диајном Пинто.

Снимке надзорне камере показале су да се жестоко свађају у дворишту куће, након чега је отишао у купатило, закључао се и пресудио себи. Младић је последњих мјесеци био у тешком емотивном стању, боловао је од депресије, што је потврдила и његова породица, преноси Јутарњи. Покушао је да изврши самоубиство прије шест мјесеци, а три седмице је провео и у клиници за рехабилитацију.

Кио је син Лисе Мари и музичара Денија Кија, њеног првог од четири мужа. Пар је био у вези од 1988. до 1994. године.

Посљедњи Лисин супруг, иако и он већ бивши, Мајкл Локвуд, изјавио је да се плаши да ће се она вратити старим пороцима због којих је неколико пута била на одвикавању.

Лиса Мари, која је ћерка Елвиса Прислија, говорила је раније да је њен син Бенџамин веома сличан покојном деди. Краљ рока након година дрогирања и зависности од лијекова 1977. у 42. години пао је у кому након срчаног удара у свом купатилу на имању Грејсленд. Превезли су га у болницу, али љекари нису успјели да му спасе живот.

Касније је откривено да је главни узрок његових срчаних проблема била превелика конзумација лијекова, укључујући кодеин, морфијум и демерол.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана