Obdukcija unuka Elvisa Prislija otkrila u kakvom je stanju bio: "Gušim se od bola svaki dan"

B92
Foto: Getty Images

Lisa Mari Prisli (52), ćerka kralja roka Elvisa Prislija, objavila je dirljivo sjećanje na pokojnog sina, koji bi 28. oktobra proslavio 28. rođendan.

Bendžamin Kio ubio se u julu ove godine.

"Moj divan anđeo. Obožavam tlo po kojem si hodao, na Zemlji i sad u raju. Moje srce i duša su otišli s tobom", napisala je i dodala da se guši od neopisivog bola i da je svaki trenutak u danu besmislen bez njenog voljenog deteta.

"Nikad više neću biti kao prije. Molim te, ljubavi, čekaj me i drži me za ruku dok sam ovde da bi štitila i čuvala tvoje mlađe sestre i da budem tu za Rajlija. Znam da bi tako želeo. Srećan ti rođendan, slatki moj dječače. Bio si predobar za ovaj svet."

Prošle nedjelje obdukcija je potvrdila da je Kio u krvi imao kokain i alkohol kad se upucao. Tragedija se desila u njegovoj kući u Kaliforniji, nakon što se posvađao s djevojkom Diajnom Pinto.

Snimke nadzorne kamere pokazale su da se žestoko svađaju u dvorištu kuće, nakon čega je otišao u kupatilo, zaključao se i presudio sebi. Mladić je poslednjih mjeseci bio u teškom emotivnom stanju, bolovao je od depresije, što je potvrdila i njegova porodica, prenosi Jutarnji. Pokušao je da izvrši samoubistvo prije šest mjeseci, a tri sedmice je proveo i u klinici za rehabilitaciju.

Kio je sin Lise Mari i muzičara Denija Kija, njenog prvog od četiri muža. Par je bio u vezi od 1988. do 1994. godine.

Posljednji Lisin suprug, iako i on već bivši, Majkl Lokvud, izjavio je da se plaši da će se ona vratiti starim porocima zbog kojih je nekoliko puta bila na odvikavanju.

Lisa Mari, koja je ćerka Elvisa Prislija, govorila je ranije da je njen sin Bendžamin veoma sličan pokojnom dedi. Kralj roka nakon godina drogiranja i zavisnosti od lijekova 1977. u 42. godini pao je u komu nakon srčanog udara u svom kupatilu na imanju Grejslend. Prevezli su ga u bolnicu, ali ljekari nisu uspjeli da mu spase život.

Kasnije je otkriveno da je glavni uzrok njegovih srčanih problema bila prevelika konzumacija lijekova, uključujući kodein, morfijum i demerol.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana