Нови члан породице Ђоковић носиће име небеског бића: Сашка Веселинов подијелила дивне вијести

GS
Foto: printscreen

Појачање у најпознатијој српској породици стиже.

 

Сашка Веселинов броји ситно до тренутка када ће своју бебу држати у наручју. Судећи по једном од њених најновијих обавештења на Инстаграму, породиће се за недељу дана и званично постати мама.

- Још недељу дана и родиће се Ангел Ђоковић - истакла је, па тако и открила које су име она и Ђорђе одабрали за сина, преносе домаћи медији.

Активна трудница, иначе, недавно је у једном интервјуу испричала колико је срећна што је баш најмлађи Ђоковић њен партнер у свему.

- Ђоле ме на сваки могући начин усрећује и ништа му није тешко да уради за мене. Заиста ми је у потпуности посвећен и захвална сам што имам таквог партнера - казала је била она за "Хелло", што је сада и поновила на поменутој друштвеној мрежи, а онда наставила да ниже мудрости којима се засигурно и сама води.

- Мушкарац кога одабереш за животног сапутника имаће утицај на све сегменте твог живота: на твоје ментално здравље, на твој мир, на количину љубави у теби, на твоју срећу, на снагу којом се носиш кроз лоше, некад и трагичне ситуације, на твој успех, на начин на који ће одрастати ваша деца... И још много, много тога. Зато, бирај мудро - гласи једна од њих која је претходила термину порођаја, чему се посебно радује.

Иначе, Ангел је име које потиче из грчког, те латинског језика и, значи "анђео". На енглеском говорном подручју ово је често и надимак за некога ко је добар, мио. Анђео је по вреовању натприродно биће које посредује између божанства и људи, преноси Србија Данас

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана