Novi član porodice Đoković nosiće ime nebeskog bića: Saška Veselinov podijelila divne vijesti

GS
Foto: printscreen

Pojačanje u najpoznatijoj srpskoj porodici stiže.

 

Saška Veselinov broji sitno do trenutka kada će svoju bebu držati u naručju. Sudeći po jednom od njenih najnovijih obaveštenja na Instagramu, porodiće se za nedelju dana i zvanično postati mama.

- Još nedelju dana i rodiće se Angel Đoković - istakla je, pa tako i otkrila koje su ime ona i Đorđe odabrali za sina, prenose domaći mediji.

Aktivna trudnica, inače, nedavno je u jednom intervjuu ispričala koliko je srećna što je baš najmlađi Đoković njen partner u svemu.

- Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško da uradi za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera - kazala je bila ona za "Hello", što je sada i ponovila na pomenutoj društvenoj mreži, a onda nastavila da niže mudrosti kojima se zasigurno i sama vodi.

- Muškarac koga odabereš za životnog saputnika imaće uticaj na sve segmente tvog života: na tvoje mentalno zdravlje, na tvoj mir, na količinu ljubavi u tebi, na tvoju sreću, na snagu kojom se nosiš kroz loše, nekad i tragične situacije, na tvoj uspeh, na način na koji će odrastati vaša deca... I još mnogo, mnogo toga. Zato, biraj mudro - glasi jedna od njih koja je prethodila terminu porođaja, čemu se posebno raduje.

Inače, Angel je ime koje potiče iz grčkog, te latinskog jezika i, znači "anđeo". Na engleskom govornom području ovo je često i nadimak za nekoga ko je dobar, mio. Anđeo je po vreovanju natprirodno biće koje posreduje između božanstva i ljudi, prenosi Srbija Danas

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana