Невјероватно признање: “Била сам љубавница Бориса Џонсона, желио је надимак Александар Велики”

ГС
Невјероватно признање: “Била сам љубавница Бориса Џонсона, желио је надимак Александар Велики”

Афера која је протресла свијет! Британски премијер Борис Џонсон, којег описују као “женскароша” и “ласкавца”, завео је бројне жене. Она је открила и да је желео да га зове “Александар Велики”.

Џонсон је најприје започео живот са 23 године млађом медијском савјетницом торијеваца Кери Симодс (33), сада мајком њиховог сина Вилфреда.

Све жене Бориса Џонсона

Британски премијер оженио је Алегру Мостин-Овен, дјевојку са којом је студирао на Оксфорду 1987. године. Пар се развео 1993. године, а само 12 дана касније Џонсон се оженио Марином Вилер, која је већ носила њихово прво дијете.

Са Марином је имао четворо дјеце: Лару Летис, Артура, Касију и Теодора и брак је трајао 25 година. Развели су се 2018. године, а Џонсон је током тог периода имао најмање четири афере.

Био је у вези са новинарком Петронелом Ват, са којом се и оженио, али ју је преварио са другом новинарком Аном.

Године 2009. у афери са Хелен Мекинтајер добио је пето дијете које је негирао и покушао је да сакрије да има ванбрачно дијете. Супруга Марина га је 2018. године званично избацила из куће.

Исповијест Џенифер Аркјури

“Такав је он. Немогуће га је промијенити, никад нећеш моћи да га натјераш да пожели оно што ти желиш, само зато што то ти желиш”, рекла је Џенифер.

Џонсон је био ожењен Марином када је 2012. године започео аферу са Џенифер Аркјури, а њихова веза трајала је до 2016. године.

“Вољела сам га, али човјек за којег сам мислила да га знам више не постоји. Нисам жртва, више не проводим бесане ноћи због њега. Све ово пуно говори о његовом карактеру”, рекла је она.

Први пут су имали сексуални однос у њеном стану у Лондону, само неколико сати прије него што је сјео између Марине и принцезе Ане на отварању параолимпијских игара у Лондону 2012. године.

Џенифер је открила да су размјењивали ласцивне поруке, понекад и док је он био на градоначелничкој дужности. Савјетовано је да га у телефонски именим упише другачије и тада јој је он предложио да га назове “Александар Велики”, али она је само уписала “Алекс”, преноси Б92.

 

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана