Nevjerovatno priznanje: “Bila sam ljubavnica Borisa Džonsona, želio je nadimak Aleksandar Veliki”

GS
Nevjerovatno priznanje: “Bila sam ljubavnica Borisa Džonsona, želio je nadimak Aleksandar Veliki”

Afera koja je protresla svijet! Britanski premijer Boris Džonson, kojeg opisuju kao “ženskaroša” i “laskavca”, zaveo je brojne žene. Ona je otkrila i da je želeo da ga zove “Aleksandar Veliki”.

Džonson je najprije započeo život sa 23 godine mlađom medijskom savjetnicom torijevaca Keri Simods (33), sada majkom njihovog sina Vilfreda.

Sve žene Borisa Džonsona

Britanski premijer oženio je Alegru Mostin-Oven, djevojku sa kojom je studirao na Oksfordu 1987. godine. Par se razveo 1993. godine, a samo 12 dana kasnije Džonson se oženio Marinom Viler, koja je već nosila njihovo prvo dijete.

Sa Marinom je imao četvoro djece: Laru Letis, Artura, Kasiju i Teodora i brak je trajao 25 godina. Razveli su se 2018. godine, a Džonson je tokom tog perioda imao najmanje četiri afere.

Bio je u vezi sa novinarkom Petronelom Vat, sa kojom se i oženio, ali ju je prevario sa drugom novinarkom Anom.

Godine 2009. u aferi sa Helen Mekintajer dobio je peto dijete koje je negirao i pokušao je da sakrije da ima vanbračno dijete. Supruga Marina ga je 2018. godine zvanično izbacila iz kuće.

Ispovijest Dženifer Arkjuri

“Takav je on. Nemoguće ga je promijeniti, nikad nećeš moći da ga natjeraš da poželi ono što ti želiš, samo zato što to ti želiš”, rekla je Dženifer.

Džonson je bio oženjen Marinom kada je 2012. godine započeo aferu sa Dženifer Arkjuri, a njihova veza trajala je do 2016. godine.

“Voljela sam ga, ali čovjek za kojeg sam mislila da ga znam više ne postoji. Nisam žrtva, više ne provodim besane noći zbog njega. Sve ovo puno govori o njegovom karakteru”, rekla je ona.

Prvi put su imali seksualni odnos u njenom stanu u Londonu, samo nekoliko sati prije nego što je sjeo između Marine i princeze Ane na otvaranju paraolimpijskih igara u Londonu 2012. godine.

Dženifer je otkrila da su razmjenjivali lascivne poruke, ponekad i dok je on bio na gradonačelničkoj dužnosti. Savjetovano je da ga u telefonski imenim upiše drugačije i tada joj je on predložio da ga nazove “Aleksandar Veliki”, ali ona je samo upisala “Aleks”, prenosi B92.

 

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana