Најљепша природна жена на свијету о којој се не прича због љепоте

Г.С.
Најљепша природна жена на свијету о којој се не прича због љепоте

Шведска глумица Алисија Аманда Викандер (32) која је на листама многих магазина најљепша жена на свијету, живи далеко од свијетлости рефлектора, када не снима филмове.

Њен беспријекоран стил и предиван изглед чине је иконом стила, према писању магазина Е!, који ју је и прогласио најљепшом женом на свијету. Одмах иза ње је Гал Гадот, а одмах потом Адријана Лима, Блејк Лајвли и Ема Вотсон.

Наша публика зна је из филмова”Till det som är vackert”, "A Royal Affair", "Light between oceans", "The Danish girl", али и по улози Ларе Крофт коју је наслиједила од Анђелине Џоли.

“Моје груди нису тако чврсте и шпичасте и не стоје као код прве Ларе', нашалила се када су је питали о улози Ларе Крофт.: 'Но имала сам јасну визију како желим одиграти овај лик. Као дијете била сам велик фан игрице и без обзира на то што сам била јако уплашена због тога како ћу је одглумити, научила сам све потезе и покрете”.

Рођена је у Гетеборгу и у браку је са Мајклом Фасбендером од 2017. године. Добитница је бројних глумачких награда, али живи далеко од рефлектора и фотографа, није активна на друштвеним мрежама, није имала естетске корекције и не објављује обнажене фотографије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана