Najljepša prirodna žena na svijetu o kojoj se ne priča zbog ljepote

G.S.
Najljepša prirodna žena na svijetu o kojoj se ne priča zbog ljepote

Švedska glumica Alisija Amanda Vikander (32) koja je na listama mnogih magazina najljepša žena na svijetu, živi daleko od svijetlosti reflektora, kada ne snima filmove.

Njen besprijekoran stil i predivan izgled čine je ikonom stila, prema pisanju magazina E!, koji ju je i proglasio najljepšom ženom na svijetu. Odmah iza nje je Gal Gadot, a odmah potom Adrijana Lima, Blejk Lajvli i Ema Votson.

Naša publika zna je iz filmova”Till det som är vackert”, "A Royal Affair", "Light between oceans", "The Danish girl", ali i po ulozi Lare Kroft koju je naslijedila od Anđeline Džoli.

“Moje grudi nisu tako čvrste i špičaste i ne stoje kao kod prve Lare', našalila se kada su je pitali o ulozi Lare Kroft.: 'No imala sam jasnu viziju kako želim odigrati ovaj lik. Kao dijete bila sam velik fan igrice i bez obzira na to što sam bila jako uplašena zbog toga kako ću je odglumiti, naučila sam sve poteze i pokrete”.

Rođena je u Geteborgu i u braku je sa Majklom Fasbenderom od 2017. godine. Dobitnica je brojnih glumačkih nagrada, ali živi daleko od reflektora i fotografa, nije aktivna na društvenim mrežama, nije imala estetske korekcije i ne objavljuje obnažene fotografije.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana