Мушкарци у бившој Југи лудјели су за њеним врелим сценама, а данас изгледа потпуно другачије

Г.С.
Мушкарци у бившој Југи лудјели су за њеним врелим сценама, а данас изгледа потпуно другачије

Осамдесетих година југословенском кинематографском сценом жарила је и палила прелијепа глумица Татјана Тања Пујин. Од свог првог појављивања Тања је изазивала огромну пажњу јавности, али ипак, она се након велике славе повукла са глумачке сцене и данас изгледа потпуно другачије.

Тања је низала успјехе један за другим, а на врхунцу славе нашла се након премијере филма “Сулуде године”, гдје је глумила медицинску сестру. Иако да готово није било мушкарца који је остајао имун на њену љепоту и сексепил, лијепа Тања је своју љубав пронашла у Италијану.

По избијању рата, лијепа глумица отишла је за Италију, а неколико година касније удала се за Ђулијана Червинија, тадашњег савјетника прес-кабинета председника Италије. Ипак, ова љубав није дуго потрајала и Тања се разводи од Италијана, долази у Србију, а онда се 2013. поново удаје за њега!

“Ђулио и ја смо се упознали преко заједничких пријатеља с почетка деведесетих година, отприлике баш у оно време када су у нашој земљи започињали разни немили догађаји. Неко време смо се дружили, водила сам га на бројне београдске журке, на многима сам га чак и заборављала, да бих нешто касније отишла с њим у Италију.

Живела сам тамо неколико месеци и поново се вратила у Београд. Рекла сам му: 'Ђулио, све је сјајно, али ја просто не могу овде да се уклопим.' Потом сам доживела разна разочарања у људе око себе, у све оно што се тих година дешавало. Распад бивше Југославије, а самим тим и удаљавање од драгих људи доживела сам шокантно. Врло брзо сам донела одлуку, спаковала ствари и отишла. Тада сам имала двадесет и четири године”, испричала је глумица у једном интервјуу.

Тања је осим у “Сулудим годинама”, своје глумачко умијеће показала и у “Октоберфесту”, “Хајде да се волимо”, “Шпијун на штиклама”, “Тако се калио челик”, а многима је се сјећају по улози у “Бољем животу”, гдје је тумачила лик Цигановићеве ћерке.

Тања Пујин већ 30 година живи у Риму, путује и снима документарце. Има своју баштицу у којој узгаја органско поврће и воли да кува.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана