Muškarci u bivšoj Jugi ludjeli su za njenim vrelim scenama, a danas izgleda potpuno drugačije

G.S.
Muškarci u bivšoj Jugi ludjeli su za njenim vrelim scenama, a danas izgleda potpuno drugačije

Osamdesetih godina jugoslovenskom kinematografskom scenom žarila je i palila prelijepa glumica Tatjana Tanja Pujin. Od svog prvog pojavljivanja Tanja je izazivala ogromnu pažnju javnosti, ali ipak, ona se nakon velike slave povukla sa glumačke scene i danas izgleda potpuno drugačije.

Tanja je nizala uspjehe jedan za drugim, a na vrhuncu slave našla se nakon premijere filma “Sulude godine”, gdje je glumila medicinsku sestru. Iako da gotovo nije bilo muškarca koji je ostajao imun na njenu ljepotu i seksepil, lijepa Tanja je svoju ljubav pronašla u Italijanu.

Po izbijanju rata, lijepa glumica otišla je za Italiju, a nekoliko godina kasnije udala se za Đulijana Červinija, tadašnjeg savjetnika pres-kabineta predsednika Italije. Ipak, ova ljubav nije dugo potrajala i Tanja se razvodi od Italijana, dolazi u Srbiju, a onda se 2013. ponovo udaje za njega!

“Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, vodila sam ga na brojne beogradske žurke, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju.

Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: 'Đulio, sve je sjajno, ali ja prosto ne mogu ovde da se uklopim.' Potom sam doživela razna razočaranja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. Raspad bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam šokantno. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine”, ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Tanja je osim u “Suludim godinama”, svoje glumačko umijeće pokazala i u “Oktoberfestu”, “Hajde da se volimo”, “Špijun na štiklama”, “Tako se kalio čelik”, a mnogima je se sjećaju po ulozi u “Boljem životu”, gdje je tumačila lik Ciganovićeve ćerke.

Tanja Pujin već 30 godina živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja organsko povrće i voli da kuva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana