Мишел Обама у депресији, Трамп крив

Танјуг
Мишел Обама у депресији, Трамп крив

ЊУЈОРК - Супруга бившег предсједника САД Барака Обаме Мишел изјавила је да пати од лакше депресије, а за то је између осталог окривила и актуленог америчког предсједника Доналда Трампа.

“Суочавам се и борим с блажим степеном депресије. Не само због корона вируса, већ и расних сукоба, лошег односа према црним љдима, али и због државне администрације. Свакоднево гледам то лицемјерје које ме деморалише, исцрпљује и чини потиштеном”, рекла је Обама у свом новом подкасту, када је објаснила и како се бори са проблемом, преноси Њујорк пост.

Њујоршки дневник подсјећа да бивша прва дама САД и њен супруг Барак Обама и даље живе у Вашингтону, три километра од Бијеле куће а да одмах иза угла станује и ћерка предсједника САД Иванка Трамп.

Обама је рекла да се у броби са депресијом труди да ради, јер јој то помаже да се осјећа боље, као и да вежба, али да је било дана током мјера изолације спроведених због корона вируса, када ни то није могла и када јој је расположење падало.

“Мој дух се подиже када се осјећам здраво и када сам окружена добрим људима”, рекла је Мишел Обама и додала да јој је важно да нађе начин да остане повезана с пријатељима, њеним дјевојкама, дјецом, мужем, који јој доносе радост.

“То су мале ствари, али веома битне, то су моји мали ритуали”, рекла је Обама, супруга првог црног предсједника САД која у јануару пуни 57 година.

Додала је пролази кроз успоне и падове које цио свијет осјећа, да има тренутака када “себе не препознаје”, и да не може да спава између осталог И због односа према црном човјеку.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана