Mišel Obama u depresiji, Tramp kriv

Tanjug
Mišel Obama u depresiji, Tramp kriv

NjUJORK - Supruga bivšeg predsjednika SAD Baraka Obame Mišel izjavila je da pati od lakše depresije, a za to je između ostalog okrivila i aktulenog američkog predsjednika Donalda Trampa.

“Suočavam se i borim s blažim stepenom depresije. Ne samo zbog korona virusa, već i rasnih sukoba, lošeg odnosa prema crnim ljdima, ali i zbog državne administracije. Svakodnevo gledam to licemjerje koje me demorališe, iscrpljuje i čini potištenom”, rekla je Obama u svom novom podkastu, kada je objasnila i kako se bori sa problemom, prenosi Njujork post.

Njujorški dnevnik podsjeća da bivša prva dama SAD i njen suprug Barak Obama i dalje žive u Vašingtonu, tri kilometra od Bijele kuće a da odmah iza ugla stanuje i ćerka predsjednika SAD Ivanka Tramp.

Obama je rekla da se u brobi sa depresijom trudi da radi, jer joj to pomaže da se osjeća bolje, kao i da vežba, ali da je bilo dana tokom mjera izolacije sprovedenih zbog korona virusa, kada ni to nije mogla i kada joj je raspoloženje padalo.

“Moj duh se podiže kada se osjećam zdravo i kada sam okružena dobrim ljudima”, rekla je Mišel Obama i dodala da joj je važno da nađe način da ostane povezana s prijateljima, njenim djevojkama, djecom, mužem, koji joj donose radost.

“To su male stvari, ali veoma bitne, to su moji mali rituali”, rekla je Obama, supruga prvog crnog predsjednika SAD koja u januaru puni 57 godina.

Dodala je prolazi kroz uspone i padove koje cio svijet osjeća, da ima trenutaka kada “sebe ne prepoznaje”, i da ne može da spava između ostalog I zbog odnosa prema crnom čovjeku.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana