Милић Вукашиновић: Кћерка ми је умрла на рукама, жена ме криви за њену смрт

Г.С.
Милић Вукашиновић: Кћерка ми је умрла на рукама, жена ме криви за њену смрт

Чувени музичар Милић Вукашиновић (70) отворено је говорио о губитку кћерке Маје, која се предозирала лијековима, а сада се присјетио ове ране на срцу.

Кћерка ми је умрла у мукама! Жена ме криви за њену смрт – рекао је Милић.

– Маја се заиста држала речи да не узима дрогу и то знам јер смо били са њом посљедњих дана. Она није узимала дрогу, била је чак и на клиници, па је узимала те антидепресиве и таблете против самоубилачких порива. Добили смо били обдукциони налаз, који је био токсичан. Није било дроге, били су лијекови. И онда је она баш тих дана доживјела љубав нову и то је заиста било нешто велико, ми смо упознали тог дечка. Све је то било у 20 дана. Родитељи тог дечка су ваљда чули да је Маја наркоманка и онда је он морао нагло да прекине. Она је доктору слала поруке и питала га да ли може да појача лијекове, ваљда јој се погоршала та самоубилачка жеља након раскида – говорио је Милић за Телеграф.

– Тада је ваљда помијешала још таблета и предозирала се лијековима. Све то због љубави која је тек планула, распламсала се, па је прекинута. Ми то нисмо знали, када смо дошли тамо видјели смо да се угушила и схватили све што је довело до тог стања. Сузана је нашла телефон и кад смо видјели поруке, схватили смо шта се догађа. Прво смо видјели поруке са мајком тог дечка, а послиједња њена порука била је њему упућена: “Ја сам те вољела безрезервно, а ти си издао нашу љубав”. Послиједње што је ставила је пјесма: „Степенице до неба”. Послије свега се нисам чуо ни с тим дечком, а ни са његовом мајком. Они чак нису ни саучешће изјавили. Какви људи постоје, а на несрећу моје кћерке, наишла је на такву породицу. Ја сам првој жени рекао да не правимо дјецу зато што сам знао да ће то дијете да наслиједи моју генетику и природу. Мене су са 13 година кад сам почео да свирам доносили кући пијаног. Користио сам дрогу, са иглом и без игле, шмркао сам кокаин, пушио џоинте и пио виски, све на екс. Највише кад сам био у Лондону. Скинуо сам се са кокаина, али сам остао периодичан алкохоличар и био сам на клиници да се лијечим. Могао сам да сипам у себе док не умрем. Ја сам некако знао да ћу преживјети, нажалост, моја кћерка није – казао је он једном приликом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана