Milić Vukašinović: Kćerka mi je umrla na rukama, žena me krivi za njenu smrt

G.S.
Milić Vukašinović: Kćerka mi je umrla na rukama, žena me krivi za njenu smrt

Čuveni muzičar Milić Vukašinović (70) otvoreno je govorio o gubitku kćerke Maje, koja se predozirala lijekovima, a sada se prisjetio ove rane na srcu.

Kćerka mi je umrla u mukama! Žena me krivi za njenu smrt – rekao je Milić.

– Maja se zaista držala reči da ne uzima drogu i to znam jer smo bili sa njom posljednjih dana. Ona nije uzimala drogu, bila je čak i na klinici, pa je uzimala te antidepresive i tablete protiv samoubilačkih poriva. Dobili smo bili obdukcioni nalaz, koji je bio toksičan. Nije bilo droge, bili su lijekovi. I onda je ona baš tih dana doživjela ljubav novu i to je zaista bilo nešto veliko, mi smo upoznali tog dečka. Sve je to bilo u 20 dana. Roditelji tog dečka su valjda čuli da je Maja narkomanka i onda je on morao naglo da prekine. Ona je doktoru slala poruke i pitala ga da li može da pojača lijekove, valjda joj se pogoršala ta samoubilačka želja nakon raskida – govorio je Milić za Telegraf.

– Tada je valjda pomiješala još tableta i predozirala se lijekovima. Sve to zbog ljubavi koja je tek planula, rasplamsala se, pa je prekinuta. Mi to nismo znali, kada smo došli tamo vidjeli smo da se ugušila i shvatili sve što je dovelo do tog stanja. Suzana je našla telefon i kad smo vidjeli poruke, shvatili smo šta se događa. Prvo smo vidjeli poruke sa majkom tog dečka, a poslijednja njena poruka bila je njemu upućena: “Ja sam te voljela bezrezervno, a ti si izdao našu ljubav”. Poslijednje što je stavila je pjesma: „Stepenice do neba”. Poslije svega se nisam čuo ni s tim dečkom, a ni sa njegovom majkom. Oni čak nisu ni saučešće izjavili. Kakvi ljudi postoje, a na nesreću moje kćerke, naišla je na takvu porodicu. Ja sam prvoj ženi rekao da ne pravimo djecu zato što sam znao da će to dijete da naslijedi moju genetiku i prirodu. Mene su sa 13 godina kad sam počeo da sviram donosili kući pijanog. Koristio sam drogu, sa iglom i bez igle, šmrkao sam kokain, pušio džointe i pio viski, sve na eks. Najviše kad sam bio u Londonu. Skinuo sam se sa kokaina, ali sam ostao periodičan alkoholičar i bio sam na klinici da se liječim. Mogao sam da sipam u sebe dok ne umrem. Ja sam nekako znao da ću preživjeti, nažalost, moja kćerka nije – kazao je on jednom prilikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana