Људи који имају ову крвну групу су посебни, имају дар који нико нема

ГС
Људи који имају ову крвну групу су посебни, имају дар који нико нема

Одлични у обављању више задатака и могу брзо да заврше све на чему раде.

Неки кажу да се ови људи могу понашати различито у зависности од ситуације или особе са којом се налазе

Тридесетих година прошлог века један јапански професор је био први који је тврдио да наша крвна група може одражавати неке од наших особина личности. У јапанској култури постоје чак и хороскопи за крвне групе!

Постоје четири крвне групе А, Б, АБ и 0 плус, као и њихове негативне и позитивне особине. Најређа крвна група је АБ са око 3,4 одсто и АБ негативна са 0,6 одсто.

Ако је ваша крвна група АБ, можете себе сматрати прилично посебном особом. Па зашто су људи са АБ крвном групом јединствени?

Наука нам говори да људи са крвном групом АБ наслеђују А ген од једног родитеља и Б ген од другог родитеља. Чињеница да је ова могуćност веома ретка нуди једну огромну предност: људи који су АБ позитивни могу добити било коју крвну групу, због чега су познати као „универзални примаоци”. Па, сматрајте се среćним!

Они могу бити одлични у обављању више задатака
Штавише, постоје и други разлози због којих треба да завидимо људима са крвном групом АБ. Очигледно су такође одлични у обављању више задатака и могу брзо да заврше све на чему раде. Неки кажу да се ови људи могу понашати различито у зависности од ситуације или особе са којом се налазе. То не значи да нису искрени према себи. Они су једноставно такви.

Осетљиви су и стидљиви
Људи са крвном групом АБ такође могу бити прилично стидљиви и невини, барем у почетку, пре него што боље упознају особу. Када почну да се навикавају да буду са неким, они су као отворена књига. Поред тога, ако имате крвну групу АБ, постоји велика вероватноćа да сте и осетљива, емотивна особа којој је стало до одређених проблема. Када је љубав у питању, ови људи су прилично идеалисти. Неко ко може да испуни њихове високе стандарде биćе одличан партнер. Такође воле да се према њима поступа са пажњом и топлином. Све у свему, људи са АБ крвном групом су веома посебни и волимо их имати у близини!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана