Љубавна прича Николе Која: Оставио је стоматолошкињу и оженио 12 година млађу манекенку с којом живи бајку

Г.С.
Љубавна прича Николе Која: Оставио је стоматолошкињу и оженио 12 година млађу манекенку с којом живи бајку

Љубавни живот популарног глумца Николе Које одувек привлачи знатижељне погледе јавности и медија.


„Никола Којо галантан при раскиду", писало је 2007. године, а поменути наслов се односио на вијест да је, наводно, послије раскида, бившој партнерки оставио стан у коме су заједно живјели.

Народна изрека да се кашаљ и љубав не могу сакрити потврђује и случај популарног глумца, који је познат по томе што ријетко даје интервјуе, а још рјеђе прича о свом приватном животу.

Када се у јануару 2007. појавио са манекенком Александром Ђурић на премијери филма „Црни Груја и камен мудрости", за упућене је то значило и крај његове десетогодишње романсе са стоматолошкињом Олгом Поповић.

Иако су читаву деценију уживали у љубави, ни Олга ни Никола нису показивали жељу да се медијски експонирају. Штавише, многи нису ни знали да је омиљени глумац, који је у млађим данима био познат као миљеник женске публике, био у озбиљној вези.

Александра му је преко ноћи променила живот. Тада се 38-годишњи глумац заљубио у дванаест година млађу љепотицу и послије само осам мјесеци забављања одвео ју је пред олтар. У септембру 2007. имали су скромно вјенчање у Београду и заједно имају троје дјеце.

Публика је имала прилику да види прелијепу Александру у споту Здравка Чолића за пјесму „Моја драга".

Александра Ђурић је, прије него што је упознала Која, била успјешна манекенка. На писти је носила комаде свјетских брендова, али онда се повукла из јавности и посветила породици.

Данас се углавном не експонира, тек понекад се уз супруга појави на неком свечаном догађају, преноси zadovoljna.rs

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана