Ljubavna priča Nikole Koja: Ostavio je stomatološkinju i oženio 12 godina mlađu manekenku s kojom živi bajku

G.S.
Ljubavna priča Nikole Koja: Ostavio je stomatološkinju i oženio 12 godina mlađu manekenku s kojom živi bajku

Ljubavni život popularnog glumca Nikole Koje oduvek privlači znatiželjne poglede javnosti i medija.


„Nikola Kojo galantan pri raskidu", pisalo je 2007. godine, a pomenuti naslov se odnosio na vijest da je, navodno, poslije raskida, bivšoj partnerki ostavio stan u kome su zajedno živjeli.

Narodna izreka da se kašalj i ljubav ne mogu sakriti potvrđuje i slučaj popularnog glumca, koji je poznat po tome što rijetko daje intervjue, a još rjeđe priča o svom privatnom životu.

Kada se u januaru 2007. pojavio sa manekenkom Aleksandrom Đurić na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti", za upućene je to značilo i kraj njegove desetogodišnje romanse sa stomatološkinjom Olgom Popović.

Iako su čitavu deceniju uživali u ljubavi, ni Olga ni Nikola nisu pokazivali želju da se medijski eksponiraju. Štaviše, mnogi nisu ni znali da je omiljeni glumac, koji je u mlađim danima bio poznat kao miljenik ženske publike, bio u ozbiljnoj vezi.

Aleksandra mu je preko noći promenila život. Tada se 38-godišnji glumac zaljubio u dvanaest godina mlađu ljepoticu i poslije samo osam mjeseci zabavljanja odveo ju je pred oltar. U septembru 2007. imali su skromno vjenčanje u Beogradu i zajedno imaju troje djece.

Publika je imala priliku da vidi prelijepu Aleksandru u spotu Zdravka Čolića za pjesmu „Moja draga".

Aleksandra Đurić je, prije nego što je upoznala Koja, bila uspješna manekenka. Na pisti je nosila komade svjetskih brendova, ali onda se povukla iz javnosti i posvetila porodici.

Danas se uglavnom ne eksponira, tek ponekad se uz supruga pojavi na nekom svečanom događaju, prenosi zadovoljna.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana