Леди Гага и Селма Хајек снимиле сцену секса - то нисмо видjели у филму

Г.С.
Леди Гага и Селма Хајек снимиле сцену секса - то нисмо видjели у филму

Пјевачица и глумица Лејди Гага је открила да су она и Селма Хајек снимиле сцену секса која је исјечена из филма “House of Gucci”.

Говорећи у интервјуу који је објављен на Твитер налогу Попа Крејва, Гага (35) - која би требало да добије Оскара за улогу Патриције у драми заснованој на стварним догађајима о убиству Мауриција Гучија - рекла је да постоји читава страна филма која се није нашла у финалној верзији.

Према Гагиним ријечима, Патрициа - осуђена због наручивања убиства свог мужа Мауриција, кога у филму глуми Адам Драјвер, “развила је сексуални однос” са својим психијатром Ђузепином 'Пином' Ауриемом, коју тумачи Селма Хајек (55).

“Постоји читава страна овог филма коју нисте видјели гдје смо Пина и ја имале сексуални однос”, открила је Гага и додала: “Режисер је исјекао, ко зна”.

“То је била жеља режисера Ридлија Скота, а сјећам се да сам током снимања са Селмом рекла: 'Па након што Маурицио умре, ствари би могле да постану узбудљивије?'. Селма је помислила: 'О чему причаш?', а онда је додала: 'Мислите да се она шали'“, испричала је Лејди Гага.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана