Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo vidjeli u filmu

G.S.
Ledi Gaga i Selma Hajek snimile scenu seksa - to nismo vidjeli u filmu

Pjevačica i glumica Lejdi Gaga je otkrila da su ona i Selma Hajek snimile scenu seksa koja je isječena iz filma “House of Gucci”.

Govoreći u intervjuu koji je objavljen na Tviter nalogu Popa Krejva, Gaga (35) - koja bi trebalo da dobije Oskara za ulogu Patricije u drami zasnovanoj na stvarnim događajima o ubistvu Mauricija Gučija - rekla je da postoji čitava strana filma koja se nije našla u finalnoj verziji.

Prema Gaginim riječima, Patricia - osuđena zbog naručivanja ubistva svog muža Mauricija, koga u filmu glumi Adam Drajver, “razvila je seksualni odnos” sa svojim psihijatrom Đuzepinom 'Pinom' Auriemom, koju tumači Selma Hajek (55).

“Postoji čitava strana ovog filma koju niste vidjeli gdje smo Pina i ja imale seksualni odnos”, otkrila je Gaga i dodala: “Režiser je isjekao, ko zna”.

“To je bila želja režisera Ridlija Skota, a sjećam se da sam tokom snimanja sa Selmom rekla: 'Pa nakon što Mauricio umre, stvari bi mogle da postanu uzbudljivije?'. Selma je pomislila: 'O čemu pričaš?', a onda je dodala: 'Mislite da se ona šali'“, ispričala je Lejdi Gaga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana