Ко је била Амбер Херд прије Џонија Депа: Бавила се манкенством, воли и жене, љубила Илона Маска

ГС
Ко је била Амбер Херд прије Џонија Депа: Бавила се манкенством, воли и жене, љубила Илона Маска

Одрасла је у католичкој и конзервативној породици, а са 16 година је постала атеиста, након што јој је најбоља пријатељица погинула у саобраћајној несрећи

Суђење Џонија Депа и његове бивше супруге Амбер Херд  већ данима је главна тема, како домаћих, тако и свјетских медија. Многи детаљи из Деповог живота су већ увелико познати јавности, али мало ко зна ко је била Амбер прије брака са славним глумцем.

Џони Деп је тужио бившу супругу због чланка из 2018. године, у којем је Амбер себе описала као жртву насиља у породици. Иако није именовала Џонија, јасно је да је мислила на њега. Суђење траје већ неколико седмица, а на посљедњим рочиштима је свједочила Амбер.

- Овдје сам јер ме мој бивши муж тужи. Борим се да нађем ријечи да опишем колико је ово болно, ужасно ми је да сједим овде седмицама и проживљавам све ово. Ово је најболнија и најтежа ствар кроз коју сам икада прошла, рекла је Амбер којој, судећи по коментарима на друштвеним мрежама, мало ко вјерује.
Херд је рођена у Остину у Тексасу, њени родители нису били баш имућни, а њен отац Дејвид (Давид ) био је власник мале грађевинске компаније.

Она има млађу сестру, Витни (Wхитнеy). Амбер се у младости није бавила глумом, већ манекенством.
Одрасла је у католичкој и конзервативној породици, а са 16 година је постала атеиста, након што јој је најбоља пријатељица погинула у саобраћајној несрећи. Наредне године је напустила средњу школу, отишла у Лос Анђелес и почела да се бави глумом.

Глумачку каријеру започела је у музичким спотовима за пјесме "Тхере Гоес Мy Лифе" и "И Wасн'т Препаред", као и у малим улогама у телевизијским серијама. Прву улогу у фиму добила је 2006. године, улога по којој је постала позната јавности је у филму "Аqуаман". Иначе, њено појављивање у наставку овог филма је доведено у питање, након што је преко три милиона људи потписало петицију да Амбер изгуби ову улогу.
Амбер и Джони су се упознали 2011. године, а она је тада била у вези са сликарком и фотографкињом Тасјом ван Ре (Тасyа ван Рее), чије је и презиме тада узела. Херд је тада изјавила да не жели да се укалупи у одређену сексуалност. Током везе са Тасјом, Амбер је била ухапшена због насиља, али је Ван Ре касније је изјавила како је све то био неспоразум.

- Имала сам успјешне везе и са мушкарцима и са женама. Волим кога волим, важно ми је каква је неко особа, рекла је Амбер.

Глумица је након Депа била у краткој вези с милијардером Илоном Маском (Елон Муск), а након њега је поновно ступила у везу са женом, продуценткињом Бјанком Бути (Бианца Буттy). Прошле године добила је и кћерку коју је родила сурогат мајка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана