Ko je bila Amber Herd prije Džonija Depa: Bavila se mankenstvom, voli i žene, ljubila Ilona Maska

GS
Ko je bila Amber Herd prije Džonija Depa: Bavila se mankenstvom, voli i žene, ljubila Ilona Maska

Odrasla je u katoličkoj i konzervativnoj porodici, a sa 16 godina je postala ateista, nakon što joj je najbolja prijateljica poginula u saobraćajnoj nesreći

Suđenje Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd  već danima je glavna tema, kako domaćih, tako i svjetskih medija. Mnogi detalji iz Depovog života su već uveliko poznati javnosti, ali malo ko zna ko je bila Amber prije braka sa slavnim glumcem.

Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega. Suđenje traje već nekoliko sedmica, a na posljednjim ročištima je svjedočila Amber.

- Ovdje sam jer me moj bivši muž tuži. Borim se da nađem riječi da opišem koliko je ovo bolno, užasno mi je da sjedim ovde sedmicama i proživljavam sve ovo. Ovo je najbolnija i najteža stvar kroz koju sam ikada prošla, rekla je Amber kojoj, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, malo ko vjeruje.
Herd je rođena u Ostinu u Teksasu, njeni roditeli nisu bili baš imućni, a njen otac Dejvid (David ) bio je vlasnik male građevinske kompanije.

Ona ima mlađu sestru, Vitni (Whitney). Amber se u mladosti nije bavila glumom, već manekenstvom.
Odrasla je u katoličkoj i konzervativnoj porodici, a sa 16 godina je postala ateista, nakon što joj je najbolja prijateljica poginula u saobraćajnoj nesreći. Naredne godine je napustila srednju školu, otišla u Los Anđeles i počela da se bavi glumom.

Glumačku karijeru započela je u muzičkim spotovima za pjesme "There Goes My Life" i "I Wasn't Prepared", kao i u malim ulogama u televizijskim serijama. Prvu ulogu u fimu dobila je 2006. godine, uloga po kojoj je postala poznata javnosti je u filmu "Aquaman". Inače, njeno pojavljivanje u nastavku ovog filma je dovedeno u pitanje, nakon što je preko tri miliona ljudi potpisalo peticiju da Amber izgubi ovu ulogu.
Amber i Džoni su se upoznali 2011. godine, a ona je tada bila u vezi sa slikarkom i fotografkinjom Tasjom van Re (Tasya van Ree), čije je i prezime tada uzela. Herd je tada izjavila da ne želi da se ukalupi u određenu seksualnost. Tokom veze sa Tasjom, Amber je bila uhapšena zbog nasilja, ali je Van Re kasnije je izjavila kako je sve to bio nesporazum.

- Imala sam uspješne veze i sa muškarcima i sa ženama. Volim koga volim, važno mi je kakva je neko osoba, rekla je Amber.

Glumica je nakon Depa bila u kratkoj vezi s milijarderom Ilonom Maskom (Elon Musk), a nakon njega je ponovno stupila u vezu sa ženom, producentkinjom Bjankom Buti (Bianca Butty). Prošle godine dobila je i kćerku koju je rodila surogat majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana