Јосипа Лисац: Ако ти не знаш ко си, шта уопште мени имаш да говориш ко сам ја

ГС
Foto: facebook.com

У јеку своје љетне турнеје, хрватска пјевачица Јосипа Лисац одлучила је да се, уочи наступа у Ријеци, путем друштвене мреже обрати онима који се "силно баве њоме иако им се не свиђа".

Јосипа је на свом Фејсбук налогу објавила подужи текст, као и фотографију на којој позира уз море.

"Нисам злопамтило, али неке ствари не разумем… Ако ме не волиш, ако ти се не свиђам; зашто си онда толико оптерећен са мном, зашто ме не игноришеш? Зашто мислиш о мени, зашто трошиш своје време на мене, чега се бојиш?", започела је пjевачица своју објаву.

"Не свиђам ти се, али те занимам, силно се бавиш са мном. Онда ја дођем до закључка: можда ти се ипак свиђам, али имаш неких својих проблема, па то не можеш ни да освијестиш. Поготово ми није јасно када такви коментари долазе од неких особа које, заправо, не знају ни ко су, ни шта су. И онда се мислим, ако ти не знаш ко си ти, шта ти уопште мени имаш да говориш ко сам ја", закључила је Јосипа Лисац.

Након објаве, услиједили су бројни коментари њених пратилаца, углавном оних који воле и поштују њен рад. Фанови јој, између осталог, поручују да се не мења јер је увијек била и остала "дива".

"Јосипа Ви сте институција, могу да Вас воле или не али Вашу креативност и генијалност нико Вам не може одузети!". "Једна, једина и непоновљива... Хероина слободе, одважности, аутентичности и оригиналности у сваком погледу... како у музичком тако и визуелном/естетском. Умјетница која живи истински своје животно послање и мисију... Ријечи су сувишне, дјела и безвременски лик говоре све!!!".

"Нико не може бити ви драга Јосипа! Обожавам вас од првих дана свог живота.... Магла је прва пјесма коју сам као двогодишња дјевојчица научила да певам... Ваша оригиналност, самоувереност, глас, појава, карактер... све то је чаробно и вриједно дивљења... Негативни коментар може доћи само од оних тужних, неиспуњених душа. Волим вас до неба краљице моја".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана