Josipa Lisac: Ako ti ne znaš ko si, šta uopšte meni imaš da govoriš ko sam ja

GS
Foto: facebook.com

U jeku svoje ljetne turneje, hrvatska pjevačica Josipa Lisac odlučila je da se, uoči nastupa u Rijeci, putem društvene mreže obrati onima koji se "silno bave njome iako im se ne sviđa".

Josipa je na svom Fejsbuk nalogu objavila poduži tekst, kao i fotografiju na kojoj pozira uz more.

"Nisam zlopamtilo, ali neke stvari ne razumem… Ako me ne voliš, ako ti se ne sviđam; zašto si onda toliko opterećen sa mnom, zašto me ne ignorišeš? Zašto misliš o meni, zašto trošiš svoje vreme na mene, čega se bojiš?", započela je pjevačica svoju objavu.

"Ne sviđam ti se, ali te zanimam, silno se baviš sa mnom. Onda ja dođem do zaključka: možda ti se ipak sviđam, ali imaš nekih svojih problema, pa to ne možeš ni da osvijestiš. Pogotovo mi nije jasno kada takvi komentari dolaze od nekih osoba koje, zapravo, ne znaju ni ko su, ni šta su. I onda se mislim, ako ti ne znaš ko si ti, šta ti uopšte meni imaš da govoriš ko sam ja", zaključila je Josipa Lisac.

Nakon objave, uslijedili su brojni komentari njenih pratilaca, uglavnom onih koji vole i poštuju njen rad. Fanovi joj, između ostalog, poručuju da se ne menja jer je uvijek bila i ostala "diva".

"Josipa Vi ste institucija, mogu da Vas vole ili ne ali Vašu kreativnost i genijalnost niko Vam ne može oduzeti!". "Jedna, jedina i neponovljiva... Heroina slobode, odvažnosti, autentičnosti i originalnosti u svakom pogledu... kako u muzičkom tako i vizuelnom/estetskom. Umjetnica koja živi istinski svoje životno poslanje i misiju... Riječi su suvišne, djela i bezvremenski lik govore sve!!!".

"Niko ne može biti vi draga Josipa! Obožavam vas od prvih dana svog života.... Magla je prva pjesma koju sam kao dvogodišnja djevojčica naučila da pevam... Vaša originalnost, samouverenost, glas, pojava, karakter... sve to je čarobno i vrijedno divljenja... Negativni komentar može doći samo od onih tužnih, neispunjenih duša. Volim vas do neba kraljice moja".

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana