Још детаља о Шумахеру: Супруга открила шта јој је рекао прије несреће

ГС
Foto: Б92

Познати су нови детаљи из документарца о седмоструком прваку Ф1 Михаелу Шумахеру, који ће бити премијерно емитован 15. септембра.

Након што је крајем прошлог мјесеца објављен трејлер за документарни филм о Шумахеру, у ком породица легендарног возача одаје почаст његовом "јаком карактеру", сада су испливали и нови детаљи које преноси Б92.

Михаелова супруга Корина открила је како изгледа њихов живот након несреће, коју је Шумахер доживио 2013. на скијању у француским Алпима.

"Никад нисам кривила Бога за оно што се догодило. Била је то само несрећа. Можете имати и већу несрећу у животу", рекла је Корина.

Она је открила да јој је Шумахер прије несреће послао поруку: "Снијег није идеалан, могли бисмо да одлетимо за Дубаи".

Иако је носио кацигу, Шумахер је, тог 29. децембра, задобио тешке повреде главе и неко вријеме је био у животној опасности. Његово здравствено стање је и дан данас обавијено велом тајне, а Корина пред сам крај скоро двосатног филма открива мали делић о тренутној ситуацији.
"Живимо заједно код куће, подвргнут је терапијама, радимо све у нашој моћи да му буде добро, и да осјећа љубав и солидарност породице. Важно нам је да и даље максимално заштитимо његову приватност", каже она.

"Михаел је нас одувек штитио, сада ми штитимо њега. Јасно је да ми Михаел недостаје сваког дана и не само мени, већ дјеци, породици, свима око себе. Али он је ту, иако другачији. Ту је и даје нам сву своју снагу", додала је Корина Шумахер.

Магазин "Спорт Билд" наводи како ће сви они навијачи који у документарцу очекују детаље о Шумахеровом здравственом стању остати разочарани. Породица је пристала да сними овај филм као поклон Миахелу, додаје се у тексту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана