Još detalja o Šumaheru: Supruga otkrila šta joj je rekao prije nesreće

GS
Foto: B92

Poznati su novi detalji iz dokumentarca o sedmostrukom prvaku F1 Mihaelu Šumaheru, koji će biti premijerno emitovan 15. septembra.

Nakon što je krajem prošlog mjeseca objavljen trejler za dokumentarni film o Šumaheru, u kom porodica legendarnog vozača odaje počast njegovom "jakom karakteru", sada su isplivali i novi detalji koje prenosi B92.

Mihaelova supruga Korina otkrila je kako izgleda njihov život nakon nesreće, koju je Šumaher doživio 2013. na skijanju u francuskim Alpima.

"Nikad nisam krivila Boga za ono što se dogodilo. Bila je to samo nesreća. Možete imati i veću nesreću u životu", rekla je Korina.

Ona je otkrila da joj je Šumaher prije nesreće poslao poruku: "Snijeg nije idealan, mogli bismo da odletimo za Dubai".

Iako je nosio kacigu, Šumaher je, tog 29. decembra, zadobio teške povrede glave i neko vrijeme je bio u životnoj opasnosti. Njegovo zdravstveno stanje je i dan danas obavijeno velom tajne, a Korina pred sam kraj skoro dvosatnog filma otkriva mali delić o trenutnoj situaciji.
"Živimo zajedno kod kuće, podvrgnut je terapijama, radimo sve u našoj moći da mu bude dobro, i da osjeća ljubav i solidarnost porodice. Važno nam je da i dalje maksimalno zaštitimo njegovu privatnost", kaže ona.

"Mihael je nas oduvek štitio, sada mi štitimo njega. Jasno je da mi Mihael nedostaje svakog dana i ne samo meni, već djeci, porodici, svima oko sebe. Ali on je tu, iako drugačiji. Tu je i daje nam svu svoju snagu", dodala je Korina Šumaher.

Magazin "Sport Bild" navodi kako će svi oni navijači koji u dokumentarcu očekuju detalje o Šumaherovom zdravstvenom stanju ostati razočarani. Porodica je pristala da snimi ovaj film kao poklon Miahelu, dodaje se u tekstu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana