Глумица обољела од рака одлучила да распрода и поклони своје ствари

GS
Foto: Facebook

Глумица Шенон Доерти, која има рак у четвртом стадијуму, одлучила је да прије смрти прода већину ствари које посједује јер не жели да својој мајци додатно отежава овај процес.

"Моја мајка ми је приоритет. Знам да ће јој бити тешко ако умрем прије ње. Због тога хоћу да јој друге ствари буду много лакше. Не желим да има гомилу ствари којима се мора бавити. Нећу да има четири гараже пуне намјештаја", започела је.

Додала је како је почела поклањати и продавати своје ствари које је годинама скупљала. Недавно је била на имању на Тенесију, а процес паковања јој је тешко пао. Такође јој је била жеља да на ово имање доведе коње које су напустили њихови власници.

"Паковала сам се и почела плакати. Осјећала сам се као да одустајем од свог сна. Да ли је то значило да одустајем од живота?", навела је она, преноси Кликс..

Додала је да је схватила да јој материјалне ствари не доносе толико радости колико јој доноси стварање успомена с мајком и вољенима.

"С обзиром на то да зарађујем тако што сада продајем ствари, могу више путовати и стварати нове успомене с људима које волим", рекла је глумица.

Рак дојке јој је дијагностикован 2015. У ремисију је ушла 2017. Рак јој се вратио двије године касније у четвртом стадијуму. Након тога је открила да јој се проширио на мозак и кости.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана