Глумица болује од рака: Опрашта се од вољених, прави списак...

Г.С.
Глумица болује од рака: Опрашта се од вољених, прави списак...

Глумица Шанен Доерти, коју шира јавност највише памти по серији “Беверлy Хиллс, 90210”, почетком прошле године јавности је открила како јој се вратио рак дојке те да је тренутно у четвртом стадијуму.

Шанен се редовно јавља обожаваоцима на друштвеним мрежама и дијели објаве о свом стању. Међутим, већ неко вријеме не жели да даје информације о свом здрављу, а једна објава је посебно узнемирила пратиоце.

“Јесте ли икада осјетили да имате толико тога да кажете, а знате да нећете моћи?” написала је глумица.

“Остани јака”, “Волимо те”, “Све ћеш побједити”, “Само настави, дан по дан”, писали су јој пратиоци који су били забринути због глумичине објаве.

Подсјетимо, Шанен је већ раније отворено говорила о борби са овом болешћу. Од 2017. њен рак је био у ремисији, након што је била на операцији и дуготрајној хемотерапији.

“Покушавам да цијеним мале тренутке у животу које многи људи не виде или их узимају здраво за готово”, одговорила је Доерти на питање како се осјећа са тешком дијагнозом.

“Мале ствари за мене су велике. Ми у себи имамо један извор и на нама је да копамо дубоко како бисмо смогли снаге да се суочимо са лошим странама живота”.

Рекла је како је, након што је сазнала да је болест узнапредовала, почела да преиспитује своју карму.

“Размишљала сам о томе имам ли добру карму или лошу, почела сам да пишем листу лоших ствари које сам учинила у животу и како сам се опходила с људима”, признала је.

Открила је и да већ има планове да напише писма и сними видео-поруке најмилијима које би им остале након њене смрти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана