Glumica boluje od raka: Oprašta se od voljenih, pravi spisak...

G.S.
Glumica boluje od raka: Oprašta se od voljenih, pravi spisak...

Glumica Šanen Doerti, koju šira javnost najviše pamti po seriji “Beverly Hills, 90210”, početkom prošle godine javnosti je otkrila kako joj se vratio rak dojke te da je trenutno u četvrtom stadijumu.

Šanen se redovno javlja obožavaocima na društvenim mrežama i dijeli objave o svom stanju. Međutim, već neko vrijeme ne želi da daje informacije o svom zdravlju, a jedna objava je posebno uznemirila pratioce.

“Jeste li ikada osjetili da imate toliko toga da kažete, a znate da nećete moći?” napisala je glumica.

“Ostani jaka”, “Volimo te”, “Sve ćeš pobjediti”, “Samo nastavi, dan po dan”, pisali su joj pratioci koji su bili zabrinuti zbog glumičine objave.

Podsjetimo, Šanen je već ranije otvoreno govorila o borbi sa ovom bolešću. Od 2017. njen rak je bio u remisiji, nakon što je bila na operaciji i dugotrajnoj hemoterapiji.

“Pokušavam da cijenim male trenutke u životu koje mnogi ljudi ne vide ili ih uzimaju zdravo za gotovo”, odgovorila je Doerti na pitanje kako se osjeća sa teškom dijagnozom.

“Male stvari za mene su velike. Mi u sebi imamo jedan izvor i na nama je da kopamo duboko kako bismo smogli snage da se suočimo sa lošim stranama života”.

Rekla je kako je, nakon što je saznala da je bolest uznapredovala, počela da preispituje svoju karmu.

“Razmišljala sam o tome imam li dobru karmu ili lošu, počela sam da pišem listu loših stvari koje sam učinila u životu i kako sam se ophodila s ljudima”, priznala je.

Otkrila je i da već ima planove da napiše pisma i snimi video-poruke najmilijima koje bi im ostale nakon njene smrti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana