Фризер открио трик уз који можете изгледати 10 година млађе

GS
Foto: X.com

Уз једну ситницу можете изгледати 10 година млађе, али ове грешке ће вам само додати године, што сигурно не желите.

Често се каже да добро обликована фризура може допринијети томе да изгледате млађе него што јесте, међутим један фризер открио је три ствари које треба избјегавати у фризерском салону, јер ће вас учинити старијим.

За фризуру се од давнина каже да може додати или одузети године, што је код жена готово правило, а  често се може примјенити и на мушкарце. Ријетко ћете вид‌јети 20-годишњакињу која има старински минивал на глави, док пензионери углавном не носе чироки или црвене, љубичасте или зелене праменове у коси. С друге стране, ако је фризура правилно обликована, може да истакне црте вашег лица и скрене пажњу са знакова старења, укључујући боре или опуштену кожу, пише Супер жена.

Креатор садржаја за лепоту и фризер који је на Тиктоку под надимком @Thedanatate каже да постоје три грешке које већина људи чини у салону, које вас могу учинити старијим. Као прво, упозорава да није мудро носити "суперкратке" шишке.

"Све је више славних који се поигравају с таквим изгледом, па превише скрате шишке, без обзира на то да ли их носе равно на челу или разбаруше око њега тако да изгледају помало неуредно, али је заправо свака влас на своме мјесту. Сав тај лак за косу који стављате да би шишке стајале како треба одаје утисак као да имате кацигу на глави и д‌јелује прилично застарјело", истиче он.

"Умјесто лака боље је користити спреј с морском сољу који ће мало укротити косу, али и оставити слободу праменовима да не изгледате зализано или као да имате перику на глави. И превише тамна нијанса косе је лоша услуга власници, чак и ако је ваша коса природно тамна и волите такве тонове. С друге стране, ако посвјетлите неколико праменова који уоквирују лице, изгледаћете и до 10 година млађе", препоручио је фризер.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана