Фотографкиња вјенчања открила три знака да је брак осуђен на пропаст

ГС
Foto: гс

Када си професионални фотограф вјенчања, нагледаш се прилично пуно младенаца.

 Самим тим, временом је могуће препознати ко је од парова заиста сретан, а ко можда и није.

Фотографкиња Шyла Херингтон на свом је ТикТоку открила три знака која примијети на вјенчању, а која откривају да је нечији брак осуђен на пропаст.

Како каже, овој вјештини научио ју је колега с којим је некад радила, а који има више од 15 година искуства у овом послу.

"Да ли ће брак потрајати или неће, показују три ствари. Прва је када један од супружника сними три породичне фотографије без свог партнера. Можда ћете направити неколико фотографија насамо са својом породицом, али изоставити партнера с више од три је и више него сумњиво", тврди она.

"Други показатељ је за вријеме спремања. Уколико млада и младожења тада не спомињу једно друго, то је лош знак."

"Када је једном од супружника на вјенчању драже проводити вријеме са свима осим с оним с ким је ступио у брак, онда је јасно да ту нешто не штима", навела је као посљедњи знак.

Видео је постао виралан, а ако су се неки пронашли, не сумњамо да су се запитали шта ће се догодити с њиховим изговореним 'да'.

Питање развода једно је од најактуелнијих међу Американцима, а проведена истраживања показала су да скоро половина свих бракова заврши управо разводом.

Конкретно, чак 41% првих бракова заврши разводом, али и бројке оних других и трећих константно расту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана