Fotografkinja vjenčanja otkrila tri znaka da je brak osuđen na propast

GS
Foto: gs

Kada si profesionalni fotograf vjenčanja, nagledaš se prilično puno mladenaca.

 Samim tim, vremenom je moguće prepoznati ko je od parova zaista sretan, a ko možda i nije.

Fotografkinja Šyla Herington na svom je TikToku otkrila tri znaka koja primijeti na vjenčanju, a koja otkrivaju da je nečiji brak osuđen na propast.

Kako kaže, ovoj vještini naučio ju je kolega s kojim je nekad radila, a koji ima više od 15 godina iskustva u ovom poslu.

"Da li će brak potrajati ili neće, pokazuju tri stvari. Prva je kada jedan od supružnika snimi tri porodične fotografije bez svog partnera. Možda ćete napraviti nekoliko fotografija nasamo sa svojom porodicom, ali izostaviti partnera s više od tri je i više nego sumnjivo", tvrdi ona.

"Drugi pokazatelj je za vrijeme spremanja. Ukoliko mlada i mladoženja tada ne spominju jedno drugo, to je loš znak."

"Kada je jednom od supružnika na vjenčanju draže provoditi vrijeme sa svima osim s onim s kim je stupio u brak, onda je jasno da tu nešto ne štima", navela je kao posljednji znak.

Video je postao viralan, a ako su se neki pronašli, ne sumnjamo da su se zapitali šta će se dogoditi s njihovim izgovorenim 'da'.

Pitanje razvoda jedno je od najaktuelnijih među Amerikancima, a provedena istraživanja pokazala su da skoro polovina svih brakova završi upravo razvodom.

Konkretno, čak 41% prvih brakova završi razvodom, ali i brojke onih drugih i trećih konstantno rastu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana