Др Дарија Кисић: “И ја сам само мајка, кћерка, сестра, пријатељица...”

Г.С.
Др Дарија Кисић: “И ја сам само мајка, кћерка, сестра, пријатељица...”

Докторка Дарија Кисић Тепавчевић је у интервјуу за “Хело” причала о студирању, животу у Београду, негативним критикама, својим манама, а осврнула се и на то да је учествовала на Зимским олимпијским играма у Сарајеву, у дисциплини умјетничког клизања.

На питање да ли је имала времена да брине о најближима и иде у набавку намирница у јеку епидемје коронавируса, рекла је:

“Понашала сам се исто као већина грађана. У реалном животу ја сам само мајка, кћерка, сестра, пријатељица и увек се трудим да у тим улогама дам све од себе”.

Др Дарија Кисић, чија ћерка има 16 година, а чија је мама љекар попут ње, причала је и о односу са насљедницом, односно о лекцијама које је у васпитању дјетета позајмила од родитеља.

“Сваки родитељ из искуства зна да, колико год се у васпитању деце трудили да се понашамо по неким правилима, на крају већина нас поклекне пред њиховим умиљатим погледом и осмехом. Ја сам од оних мајки које се од самог почетка према ћерки постављају као пријатељице. Знам да многи стручњаци кажу да то није добро, али поносна сам у какву одговорну девојку је моје дете израсло.”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана