Dr Darija Kisić: “I ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica...”

G.S.
Dr Darija Kisić: “I ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica...”

Doktorka Darija Kisić Tepavčević je u intervjuu za “Helo” pričala o studiranju, životu u Beogradu, negativnim kritikama, svojim manama, a osvrnula se i na to da je učestvovala na Zimskim olimpijskim igrama u Sarajevu, u disciplini umjetničkog klizanja.

Na pitanje da li je imala vremena da brine o najbližima i ide u nabavku namirnica u jeku epidemje koronavirusa, rekla je:

“Ponašala sam se isto kao većina građana. U realnom životu ja sam samo majka, kćerka, sestra, prijateljica i uvek se trudim da u tim ulogama dam sve od sebe”.

Dr Darija Kisić, čija ćerka ima 16 godina, a čija je mama ljekar poput nje, pričala je i o odnosu sa nasljednicom, odnosno o lekcijama koje je u vaspitanju djeteta pozajmila od roditelja.

“Svaki roditelj iz iskustva zna da, koliko god se u vaspitanju dece trudili da se ponašamo po nekim pravilima, na kraju većina nas poklekne pred njihovim umiljatim pogledom i osmehom. Ja sam od onih majki koje se od samog početka prema ćerki postavljaju kao prijateljice. Znam da mnogi stručnjaci kažu da to nije dobro, ali ponosna sam u kakvu odgovornu devojku je moje dete izraslo.”

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana