Бивши супруг страдале глумице покренуо тужбу: “Нису је упозорили на вријеме”

Г.С.
Бивши супруг страдале глумице покренуо тужбу: “Нису је упозорили на вријеме”

Рајан Дорси, бивши супруг преминуле глумице Наје Ривере, одлучио је да тужи калифорнијски округ Вентура, у коме се несрећа и догодила.

Подсјетимо, Ривера се утопила приликом излета са сином Џозијем, у чије име је тужба и поднијета, а Дорси тврди да је несрећни случај могао да се спријечи.

Како пише Фокс њуз, Дорси је навео да “службена лица и званичници на мјесту гдје је чамац изнајмљен нису прописно информисали и упозорили Риверу на услове попут јаких струја или ветрова”.

Њој је, иначе, прслук за спасавање нуђен, али га је она упркос томе одбила, па је службеник само убацио прслук у чамац. Међутим, у тужби пише како то није било довољно, јер “није била упозорена да мора да носи прслук”.

Такође, тврди се и да сам чамац није био довољно добро осигуран, односно да је био без ужета, сидра, радио-везе или било чега другог што би могло да помогне особи у случају несреће.

Петогодишњи Џози је преживио ову несрећу, а из његових исказа се могло разумијети како је Наја Ривера смогла довољно снаге да њега врати у чамац након што су упали у воду, али да није стигла и себе да спасе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана