Bivši suprug stradale glumice pokrenuo tužbu: “Nisu je upozorili na vrijeme”

G.S.
Bivši suprug stradale glumice pokrenuo tužbu: “Nisu je upozorili na vrijeme”

Rajan Dorsi, bivši suprug preminule glumice Naje Rivere, odlučio je da tuži kalifornijski okrug Ventura, u kome se nesreća i dogodila.

Podsjetimo, Rivera se utopila prilikom izleta sa sinom Džozijem, u čije ime je tužba i podnijeta, a Dorsi tvrdi da je nesrećni slučaj mogao da se spriječi.

Kako piše Foks njuz, Dorsi je naveo da “službena lica i zvaničnici na mjestu gdje je čamac iznajmljen nisu propisno informisali i upozorili Riveru na uslove poput jakih struja ili vetrova”.

Njoj je, inače, prsluk za spasavanje nuđen, ali ga je ona uprkos tome odbila, pa je službenik samo ubacio prsluk u čamac. Međutim, u tužbi piše kako to nije bilo dovoljno, jer “nije bila upozorena da mora da nosi prsluk”.

Takođe, tvrdi se i da sam čamac nije bio dovoljno dobro osiguran, odnosno da je bio bez užeta, sidra, radio-veze ili bilo čega drugog što bi moglo da pomogne osobi u slučaju nesreće.

Petogodišnji Džozi je preživio ovu nesreću, a iz njegovih iskaza se moglo razumijeti kako je Naja Rivera smogla dovoljno snage da njega vrati u čamac nakon što su upali u vodu, ali da nije stigla i sebe da spase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana