Бака Лилијана од 107 година шаље важну поруку женама

GS
Бака Лилијана од 107 година шаље важну поруку женама

Каже да требамо бирати с ким ћемо проводити вријеме. То и јесте тако. Уколико проводимо доста времена са негативним особама, под стресом смо, исцрпљени смо, нећемо бити добро.

Жена која је напунила невјероватних 107 година открила је тајну која јој је помогла да у срећи дочека дубоку старост.

"Тешко је разумети где су године отишле и да свако заиста може да живи овако дуго и да може да ужива у животу онаквом какав је“, рекла је Лилијан Мортимер. Можда имате идеју у глави колико је то тешко имати 107 година. Лилијан је ту да вас исправи.

"Уживајте у активностима, уживајте у базену, радите оно што можете. Био је то веома добар живот", рекао је Мортимер.

По њеним ријечима треба избегавати алкохол и особе које нас не чине срећнима. Обоје су подједнако штетни по здравље.

Каже да верује у то да је њено неконзумирање алкохола утицало на то да је била здрава и доживела ове године. Здраво се хранила, кретала и пазила на себе. Такође је рекла нешто што је многе насмејало, а то је да то што дуго живи сама има добар ефекат. Наиме она је удовица дуго живи сама.

Каже да требамо бирати с ким ћемо проводити вријеме. То и јесте тако. Уколико проводимо доста времена са негативним особама, под стресом смо, исцрпљени смо, нећемо бити добро. Зато се окружите позитивним људима који ће вас насмејавати, извлачити најбоље из вас.

Тако ћемо бити срећнији и испуњенији. Ова жена каже да је срећна јер има унука који брине о њој.

Каже да се храни здраво: зеленим поврћем, воћем, зобеним пахуљицама и клицама. За доручак једите житарице, или мусли с клицама и немасним јогуртом. Након неколико дана осећаћете се снажније. Измасирајте цело тијело пре поласка на посао и то помоћу масажне рукавице за купање.

Након масаже се истуширајте и потом нанесите млеко или уље за тело. Исправите леђа док седите или ходате и умор ће нестати, јер неправилним седењем и држањем притискате унутрашње органе и на тај начин оптерећујете тијело, преноси НајженаАло.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана