Aко вас партнер игнорише: Oво су могући разлози

Срна
Aко вас партнер игнорише: Oво су могући разлози

Ако сте га питале шта није у реду и он не жели да открије, пустите.

Дали сте му прилику да каже шта га мучи, а ако то не жели најбоље је да свако крене својим путем

Неријетко се у вези, нарочито када дуже траје, догоди да једна страна почне да игнорише другу, без објашњења шта се догодило - и то чешће раде мушкарци.

Пред женама је тада безброј знакова питања и не могу да престану да разбијају главу питањем што су погрешно урадиле. Yур Танго открива да постоји неколико потенцијалних разлога, па ако се икада нађете у таквој ситуацији добро размислите о сљедећим стварима.

Осјетио је да сте ви више заинтересовани од њега...

Понекад, када мушкарци почну да примјећују да је жена 'полудјела' за њима, губе интерес и не желе да буду у таквом односу. Они не желе да ви мијењате своју рутину како бисте им угодили, а ни ви то не треба да радите, због себе. Немојте себи дозволити да ваш распоред зависи од његовог расположења. Осим тога, понекад се мушкарци не могу носити са вашим осјећањима, посебно ако су она интензивна. ...Или мање
Неки мушкарци, чим осјете да жена није претјерано заинтересована, бјеже од ње. Не желе да себе доведу у ситуацију да буду повријеђени или остављени, па радије сами прекидају. У оваквој ситуацији можете поправити ствари - једноставно се мало више потрудите и покажите више интересовања за њега.

Не жели да се свађа, лакше му је да игнорише

Мушкарци јако тешко улазе у сукобе и расправе са женама, а стручњаци кажу да је то зато што желе да избјегну женине сузе због којих их гризе савјест. Ако сте га питале шта није у реду и он не жели да открије, пустите. Дали сте му прилику да каже шта га мучи, а ако то не жели најбоље је да свако крене својим путем.

Постоји нетко други

Док неки мушкарци своју пажњу посвете само једној жени и излазе с њом, други воле да 'шарају' и буду са неколико жена истовремено како би 'истражили све опције'. Кад такви одлуче да се посвете само једној жени, врло вјероватно ће у потпуности прекинути контакт са свим другима. Будући да карактер не можете промијенити, оно што можете да урадите је да када примијетите да не излази само с вама кажете да сте спремни да излазите само с једном особом и да се то очекује и од њега.
 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана