Ako vas partner ignoriše: Ovo su mogući razlozi

Srna
Ako vas partner ignoriše: Ovo su mogući razlozi

Ako ste ga pitale šta nije u redu i on ne želi da otkrije, pustite.

Dali ste mu priliku da kaže šta ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svako krene svojim putem

Nerijetko se u vezi, naročito kada duže traje, dogodi da jedna strana počne da ignoriše drugu, bez objašnjenja šta se dogodilo - i to češće rade muškarci.

Pred ženama je tada bezbroj znakova pitanja i ne mogu da prestanu da razbijaju glavu pitanjem što su pogrešno uradile. Yur Tango otkriva da postoji nekoliko potencijalnih razloga, pa ako se ikada nađete u takvoj situaciji dobro razmislite o sljedećim stvarima.

Osjetio je da ste vi više zainteresovani od njega...

Ponekad, kada muškarci počnu da primjećuju da je žena 'poludjela' za njima, gube interes i ne žele da budu u takvom odnosu. Oni ne žele da vi mijenjate svoju rutinu kako biste im ugodili, a ni vi to ne treba da radite, zbog sebe. Nemojte sebi dozvoliti da vaš raspored zavisi od njegovog raspoloženja. Osim toga, ponekad se muškarci ne mogu nositi sa vašim osjećanjima, posebno ako su ona intenzivna. ...Ili manje
Neki muškarci, čim osjete da žena nije pretjerano zainteresovana, bježe od nje. Ne žele da sebe dovedu u situaciju da budu povrijeđeni ili ostavljeni, pa radije sami prekidaju. U ovakvoj situaciji možete popraviti stvari - jednostavno se malo više potrudite i pokažite više interesovanja za njega.

Ne želi da se svađa, lakše mu je da ignoriše

Muškarci jako teško ulaze u sukobe i rasprave sa ženama, a stručnjaci kažu da je to zato što žele da izbjegnu ženine suze zbog kojih ih grize savjest. Ako ste ga pitale šta nije u redu i on ne želi da otkrije, pustite. Dali ste mu priliku da kaže šta ga muči, a ako to ne želi najbolje je da svako krene svojim putem.

Postoji netko drugi

Dok neki muškarci svoju pažnju posvete samo jednoj ženi i izlaze s njom, drugi vole da 'šaraju' i budu sa nekoliko žena istovremeno kako bi 'istražili sve opcije'. Kad takvi odluče da se posvete samo jednoj ženi, vrlo vjerovatno će u potpunosti prekinuti kontakt sa svim drugima. Budući da karakter ne možete promijeniti, ono što možete da uradite je da kada primijetite da ne izlazi samo s vama kažete da ste spremni da izlazite samo s jednom osobom i da se to očekuje i od njega.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana