За најбољи почетак 2023. године: Ове три магичне биљке донијеће вам љубав, срећу и успјех

ГС
За најбољи почетак 2023. године: Ове три магичне биљке донијеће вам љубав, срећу и успјех

Фенг шуи мајстори откривају које биљке су у питању и гдје треба да их држите.

Љубави и среће никада доста, а ако смо ми ти који могу да утичу на то - још боље! Према фенг шуи мајсторима, три биљке ће вам помоћи у томе да пронађете љубав, привучете срећу, свјетлост и избаците негативну енергију из простора у коме живите.

Ево које су - обавезно их набавите!

1. Бамбус

Срећни бамбус је лак за одржавање, а фенг шуи мајстори вјерују да привлачи позитивну енергију. Увијена верзија бамбусовог стабла привлачи успјех, а ако желите срећну љубав и стабилан брак, онда два бамбуса ставите у једну вазу. За више успјеха и новца у кући чувајте три или девет бамбуса, а најбоља позиција је лијеви дио куће, највише удаљен од улазних врата, јавља 24 седам.

2. Орхидеја

Чаробан цвијет орхидеје у фенг шуију користи се за проналазак нове љубави. Уколико сте усамљени искористите магију орхидеје и чувајте једну у спаваћој соби, на ноћном ормарићу поред кревета.

3. Златни бршљан

Златни бршљан је декоративна биљка која се у сваки дом уклапа савршено, а одличан је за одбијање негативне енергије. Идеалан кутак за златни бршљан у кући су празне полице или “мртав” угао. Фенг шуи мајстори истичу да ова биљка одбацује негативну енергију, а привлачи свјетлост.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана