Za najbolji početak 2023. godine: Ove tri magične biljke donijeće vam ljubav, sreću i uspjeh

GS
Za najbolji početak 2023. godine: Ove tri magične biljke donijeće vam ljubav, sreću i uspjeh

Feng šui majstori otkrivaju koje biljke su u pitanju i gdje treba da ih držite.

Ljubavi i sreće nikada dosta, a ako smo mi ti koji mogu da utiču na to - još bolje! Prema feng šui majstorima, tri biljke će vam pomoći u tome da pronađete ljubav, privučete sreću, svjetlost i izbacite negativnu energiju iz prostora u kome živite.

Evo koje su - obavezno ih nabavite!

1. Bambus

Srećni bambus je lak za održavanje, a feng šui majstori vjeruju da privlači pozitivnu energiju. Uvijena verzija bambusovog stabla privlači uspjeh, a ako želite srećnu ljubav i stabilan brak, onda dva bambusa stavite u jednu vazu. Za više uspjeha i novca u kući čuvajte tri ili devet bambusa, a najbolja pozicija je lijevi dio kuće, najviše udaljen od ulaznih vrata, javlja 24 sedam.

2. Orhideja

Čaroban cvijet orhideje u feng šuiju koristi se za pronalazak nove ljubavi. Ukoliko ste usamljeni iskoristite magiju orhideje i čuvajte jednu u spavaćoj sobi, na noćnom ormariću pored kreveta.

3. Zlatni bršljan

Zlatni bršljan je dekorativna biljka koja se u svaki dom uklapa savršeno, a odličan je za odbijanje negativne energije. Idealan kutak za zlatni bršljan u kući su prazne police ili “mrtav” ugao. Feng šui majstori ističu da ova biljka odbacuje negativnu energiju, a privlači svjetlost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana