Уз помоћ једноставног и јефтиног трика ријешите се наелектрисане одјеће

ГС
Уз помоћ једноставног и јефтиног трика ријешите се наелектрисане одјеће

Данас постоје разне веш машине с различитим програмима за прање одјеће, али понекад ни најновија технологија којом се истичу одређени произвођачи не могу помоћи да се ријешите статичког електрицитета одјеће. Ипак, постоји врло једноставно рјешење које вам може олакшати прање веша у машини.

Наиме, лоптице од алуминијске фолије најновији су трик који олакшава посао прања одјеће. Понекад на одјећи остану разне мрље или једноставно имамо дојам да тек опрана одјећа нема свјежину, а често се догоди и да одређени материјали буду наелектрисани, а то се може ријешити захваљујући овом јефтином трику.

Можда се чини потпуно несхватљиво, али најучинковитија метода за рјешавања наелектрисане одјеће су управо лоптице од алуминијске фолије.

Једноставна лоптица алуминијске фолије помоћи ће вам да се ријешите досадних тканина које наелектризирају и побољшати процес сушења.

Можда знате да алуминиј смањује статички електрицитет и тиме појачава учинак омекшивача. Овај процес је цијела тајна. Само смотајте неколико лоптица фолије и баците их у машину за веш заједно с одјећом и сигурно ћете се ријешити проблема наелектризирања одјеће. А најбоље је што се иста лопта може користити и до шест мјесеци, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана