Ставите ово под тепих и привуците новац: Мале тајне фенг шуиа

ГС
Ставите ово под тепих и привуците новац: Мале тајне фенг шуиа

Сви знају или су бар чули за фенг шуи, али док многи размишљају о распореду просторија и намјештаја које није баш тако лако мијењати, већина није сигурна како утичу декоративни комади.

Њихово постављање или промјена могу да доведу до драматичних побољшања, као и да оптимизују енергију која протиче кроз простор. Да подсјетимо, фенг шуи има пет елемената, то су: Вода, Земља, Ватра, Дрво и Метал, а сваки од њих појачава неку врсту енергије.

Кад је у питању новац, за њега се најчешће везује елемент Воде па зато сви који желе да одрже његов ток или га ојачају треба да на самом улазу у дом поставе итисон или тепих у плавичастим нијансама. Ако то није могуће, добро је да бар простирка на себи има детаље у плавој или зеленој боји.

Ако имате финансијских проблема и осјећате да је ту енергија „заблокирана”, потребан вам је тепих црвенкастих и браон тонова, јер ова комбинација може да створи „запаљиву” смјесу која ће отворити блокаде.

Највећу грешку праве они власници пословног простора који се одлуче да плате прављење отирача са именом фирме на њему. Исто важи и за итисон на улазу. Нипошто немојте то радити, кажу фенг шуи мајстори. Тиме дозвољавате да се по вашем пословном угледу „гази”, истичу они, а боље је да од улаза води неки дезен који подсјећа на стазу, којим партнери, клијенти или купци природно долазе до вас.

Ако нисте у могућности да мијењате подне простирке у скорије вријеме, послужите се малим триком који се користи као „фенг шуи лијек”. Набавите комад осушене алге или маховине и поставите га испод тепиха. Овим привлачите срећу и богатство у дом.

За разлику од сувог цвијећа које многи понекад бескорисно гомилају и само тиме стварају неред пун прашине, што фенг шуи забрањује, овај детаљ из природе са специјалном намјеном дјелује као средство за појачање енергије тепиха које не можемо промијенити. Пробајте већ сутра!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана