Ријешите се мува и комараца уз помоћ само једне намирнице!

GS
Foto: Facebook

Муве и комарци су најдосаднији инсекти који могу потпуно покварити уживање у љетњим вечерима. У наставку текста прочитајте користан савјет како да коначно ставите тачку на овај проблем.

Наиме, пратиоци Фејсбук странице на којој се свакодневно говори о кућним проблемима писали су о томе како једна намирница коју стално користимо лако може бити трајно рјешење када су у питању муве које нам загорчавају живот.

Ријеч је о лимуну, тачније о три-четири, што је довољно да се преполови и стави на решетке у рерни и остави да одстоји преко ноћи. Наравно, врата рерне морају остати отворена. Ујутро, када се пробудите, затворите рерну и укључите је на нижу температуру на неколико минута. Затим оставите да се потпуно охлади, а лимун баците у смеће.

Мирис који ће се стварати у дому, кажу пратиоци те Фејсбук странице, неће бити пријатан за муве и оне же се повући, преноси Крстарица.

– Истина, пробао сам и муве су нестале већ сутрадан, морате пробати – тврди један читалац, а други каже: Ово је тако једноставно и добро. Муве су нестале као да их никад није било, али заиста јесу…

Савјет: исти поступак важи и за комарце.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана