Riješite se muva i komaraca uz pomoć samo jedne namirnice!

GS
Foto: Facebook

Muve i komarci su najdosadniji insekti koji mogu potpuno pokvariti uživanje u ljetnjim večerima. U nastavku teksta pročitajte koristan savjet kako da konačno stavite tačku na ovaj problem.

Naime, pratioci Fejsbuk stranice na kojoj se svakodnevno govori o kućnim problemima pisali su o tome kako jedna namirnica koju stalno koristimo lako može biti trajno rješenje kada su u pitanju muve koje nam zagorčavaju život.

Riječ je o limunu, tačnije o tri-četiri, što je dovoljno da se prepolovi i stavi na rešetke u rerni i ostavi da odstoji preko noći. Naravno, vrata rerne moraju ostati otvorena. Ujutro, kada se probudite, zatvorite rernu i uključite je na nižu temperaturu na nekoliko minuta. Zatim ostavite da se potpuno ohladi, a limun bacite u smeće.

Miris koji će se stvarati u domu, kažu pratioci te Fejsbuk stranice, neće biti prijatan za muve i one že se povući, prenosi Krstarica.

– Istina, probao sam i muve su nestale već sutradan, morate probati – tvrdi jedan čitalac, a drugi kaže: Ovo je tako jednostavno i dobro. Muve su nestale kao da ih nikad nije bilo, ali zaista jesu…

Savjet: isti postupak važi i za komarce.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana