Посједује највећу колекцију Хари Потер предмета на свијету VIDEO

Zanimljivosti
Foto: printscreen

Трејси Никол Луис из Велике Британије толико воли Харија Потера да посједује највећу колекцију сувенира из свијета младог чаробњака. Чак је и своје вјенчање организовала у стилу Харија Потера.

Након што је 2002. године одгледала филм “Хари Потер и Камен мудрости”, Трејси је набавила свој први колекционарски предмет – чоколадну жабу. Мало-помало повећавала је своју колекцију која данас заузима три пуне собе у њеној кући.

Међу 6.300 предмета могу се наћи чак 47 чаробних штапића, фигуре, посебна издања књига, Лего сетови и умјетничка дјела, и све то на тему Харија Потера.

 – Волим да обнављам ​​своју колекцију – то је моје срећно мјесто. Свијет Харија Потера је чаробан свијет у који можете побјећи, а ја сам то и учинила – испричала је Трајси након вјенчања на тему дјечака чаробњака. Носила је црвено-златну вјенчаницу инспирисану Грифиндором, а на ципелама је био насликан вилењак Доби.

Њен супруг није у старту био одушевљен њеним хобијем.

– Мало се шокирао када је видио моју колекцију – додала је она.

Трејси је освојила и два Гинисова рекорда за највећу колекцију свијета чаробњака и за највећу збирку Харија Потера. Нада се да ће њена прича подстаћи и друге да се баве својим страстима у животу.

– Будите своји, не слиједите друге, слиједите своје снове – закључила је Трејси.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана