Posjeduje najveću kolekciju Hari Poter predmeta na svijetu VIDEO

Zanimljivosti
Foto: printscreen

Trejsi Nikol Luis iz Velike Britanije toliko voli Harija Potera da posjeduje najveću kolekciju suvenira iz svijeta mladog čarobnjaka. Čak je i svoje vjenčanje organizovala u stilu Harija Potera.

Nakon što je 2002. godine odgledala film “Hari Poter i Kamen mudrosti”, Trejsi je nabavila svoj prvi kolekcionarski predmet – čokoladnu žabu. Malo-pomalo povećavala je svoju kolekciju koja danas zauzima tri pune sobe u njenoj kući.

Među 6.300 predmeta mogu se naći čak 47 čarobnih štapića, figure, posebna izdanja knjiga, Lego setovi i umjetnička djela, i sve to na temu Harija Potera.

 – Volim da obnavljam ​​svoju kolekciju – to je moje srećno mjesto. Svijet Harija Potera je čaroban svijet u koji možete pobjeći, a ja sam to i učinila – ispričala je Trajsi nakon vjenčanja na temu dječaka čarobnjaka. Nosila je crveno-zlatnu vjenčanicu inspirisanu Grifindorom, a na cipelama je bio naslikan vilenjak Dobi.

Njen suprug nije u startu bio oduševljen njenim hobijem.

– Malo se šokirao kada je vidio moju kolekciju – dodala je ona.

Trejsi je osvojila i dva Ginisova rekorda za najveću kolekciju svijeta čarobnjaka i za najveću zbirku Harija Potera. Nada se da će njena priča podstaći i druge da se bave svojim strastima u životu.

– Budite svoji, ne slijedite druge, slijedite svoje snove – zaključila je Trejsi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana